Šport
221 ogledov

Ob sprejemu posebna priznanja in nagrade za našega junaka Gira

Primož Roglič sprejem Zagorje
Primoža Rogliča je v domačem Zagorju pričakala več tisoč glava množica ljudi.

Kolesarja Primoža Rogliča je nocoj na sprejemu, ki so ga je zanj kot častnega občana pripravili v Zagorju ob Savi, pričakala več tisoč glava množica ljudi. Za dirko po Italiji, v kateri je osvojijo tretje mesto, je Roglič dejal, da je bila borba težka in da je za vsako etapo dirke vsak dan dal 115 odstotkov od sebe.

Primož Roglič Giro Komentar Šport Italijani in lastna ekipa so metali polena, Roglič pa bo zdaj le še močnejši

Povedal je tudi, da ni bil edini Slovenec, ki je tokrat na Giro po Italiji nosil rožnato majico. Na vprašanje, ali mu je žal, da že prej ni postal kolesar, je odgovoril, da ne.

"Če ne bi bil naprej skakalec, ne bi potem postal kolesar," je dejal Roglič in dodal, da je bil presenečen koliko slovenskih zastav je videl na dirki.

Primož Roglič sprejem Zagorje | Avtor: Aleš Klopčič Aleš Klopčič

Ali se bo tudi prihodnje leto udeležil nove dirke, je pojasnil, da bo odločitev o tem sprejel v zadnjem trenutku, tako kot ponavadi.

Župan Zagorja Matjaž Švagan je Rogliču vročil posebno priznanje ter torto iz plenic, saj najboljši slovenski kolesar kmalu pričakuje naraščaj. Gostinsko podjetje Trojane pa mu je podarilo 21 krofov za vsako etapo dirke po Italiji.

Primož Roglič Zagorje ob Savi Sprejem za junaka Šport Zagorje v znamenju "rožnatega" Rogliča

Sprejema se je udeležila tudi Rogličeva partnerka Lora, ki je vesela, da je dirke konec, saj nobenega dneva brez Primoža ne bi več prenesla.

Primož Roglič Lori Klinc sprejem Zagorje | Avtor: Aleš Klopčič Aleš Klopčič

sprejem kolesarjev Sprejem Šport Roglič: Nisem se počutil najbolje, samo stal sem in gledal Primož Roglič Primož Roglič Šport "Smešno je, da tako razmišljamo" Primož Roglič Giro 21. etapa Giro d'Italia Šport Primož Roglič spisal zgodovino!

Primož Roglič sprejem Zagorje Lucija Cestnik David Buovski | Avtor: Aleš Klopčič Aleš Klopčič

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice