Šport
1700 ogledov

Toliko denarja bo vlada RS izplačala srebrnim junakom

odbojka reprezentanca slovenija Profimedia
Slovenski odbojkarji bodo za uspeh na evropskem prvenstvu prejeli tudi denarno nagrado.

Vlada republike Slovenije je na družbenem omrežju Twitter sporočila, da bo odbojkarski reprezentanci, ki je na nedavnem evropskem prvenstvu osvojila srebrno medaljo, namenila denarno nagrado v višini 50.000 evrov. Kolajna sodi med izjemne športne dosežke, je vlada zapisala v obrazložitvi.

Slovenija slovenska odbojkarska reprezentanca srebro EP v odbojki Pariz Evropska lestvica Šport Slovenska odbojkarska reprezentanca še nikoli ni bila tako visoko!

"Srebrna medalja moške odbojkarske reprezentance na evropskem prvenstvu sodi med izjemne športne dosežke, ki v svetu promovirajo Slovenijo in omogočajo njeno predstavitev tudi na področju turizma in gospodarstva. Sklenili smo, da @SloVolley nagradimo z denarno nagrado v višini 50.000 evrov," je tvitnila vlada.

Aleksander Vučić in Borut Pahor "Mi nismo pozerji" Šport Srbski predsednik udaril po slovenskem selektorju ter zbodel Pahorja Ostra kritika Šport Srbi o "sramotni" potezi slovenskega selektorja

Komentarjev 4
  • Avatar Marjan Ješovnik
    Marjan Ješovnik 13:46 04.oktober 2019.

    Vodilnim v državnih podjetjih pa miljonske nagrade in odpravnine.Bravo gospodje politiki.

  • fenix09 13:07 04.oktober 2019.

    Stran vržen denar.

  • sam50 14:03 03.oktober 2019.

    S tem bogastvom bi si pa lahko privoščili še ogled parih znamenitosti v Parizu preden so odleteli domov,če bi si nočitev plačali iz lastnega žepa....

Sorodne novice