Magazin
86 ogledov

Katere fantazije zaupati ženski – drugič

null Žurnal24 main
Zdaj že veste, da si postelje nočemo deliti z drugo žensko, da masturbiranje pred moškim niti ni takšen problem, za mnoge ženske celo analni seks ne. A kaj še morate vedeti?

Kako zanimivo je bilo prebrati komentar na prvi del tega članka ene od naših bralk, ki nam je poskušala dati vedeti, da pa je analni seks vendarle nekaj povsem nebolečega, prijetnega in povsem normalnega. Jasno, nič ni narobe z dejstvom, da bralki takšna oblika spolnosti ne prizadeje bolečine, zaskrbljujoče je le dejstvo, da se čudi vsem tistim ženskam, ki to bolečino občutijo. Obrnjen svet. V dobesednem pomenu.

Gremo naprej z namigi o tem, kakšno spolno fantazijo zaupati svoji partnerici.
Imate pet minut? Gremo v akcijo drugič!

Snemanje seksa
Ja … Misel na to je res vzburjajoča, a pri večini žensk se ob njej poleg pozitivnih vibracij sproži tudi alarm: ''Kaj pa, če se bo na posnetku videl moj celulit? In moja zadnjica – ta je tudi nekoliko preveč obilna! Pa prsi! Da se ne bo v neprimernem kadru videlo, kako mi visijo!''

Skratka, ženske smo estetska bitja in seveda zelo hitro pomislimo na to, kako bo na posnetku videti naše telo. Pa tudi če ga bo gledal le naš partner. Glede na ženski pomislek je dobra rešitev, ki jo lahko ponudite svoji partnerici, ta, da ji obljubite, da boste posnetek – če z njim ne bo zadovoljna – izbrisali. In to neposredno pred njenimi očmi. A preden med rjuhe privlečete vso videoopremo, poskusita najprej s fotografiranjem. 

Kaj pa, če vas ženska naravnost odbije po tem, ko ji zaupate omenjeno fantazijo? Potem je pač ne snemajte! Ne delajte tega brez njenega privoljenja. Na srečo ali nesrečo smo doživeli ''primer Severina'' in vsaka dostojna ženska si resnično ne bi želela, da bi se njene seksualne igrice znašle pred pohote lačnimi očmi neznancev. Ko smo že pri tem: pametna ženska vam bo snemanje dopustila le tedaj, ko vam bo povsem zaupala. Vse ostalo govori o ženski naivnosti, da ne rečem neumnosti.

 

Dominantna šefica? © iStockPhoto

 
Igranje različnih vlog
To je na primer ena izmed fantazij, ki ne more škoditi ne njej ne njemu. Njena preobrazba od sramežljive knjižničarke do razuzdane striptizete na oba deluje zelo stimulativno. In ženske moramo nekako razumeti, da hočejo lovci (v svoji postelji) različen plen: enkrat srno, drugič kokoš, spet tretjič kravo. In zato, da ne bi imeli želje skakati po tujem kurniku, lahko za moške odigramo tudi kakšno vlogo. Občasno, jasno. Njemu bo všeč, da je osvojil novo ''trofejo'', njej bo všeč, ker jo bo on še bolj občudoval (v seksualnem smislu).

Potrebujete le … jah, malce igralskih sposobnosti že!

In zakaj nekatere ženske nočejo sodelovati v moških fantazijah?
Če se vaša partnerica bojuje z vašimi spolnimi fantazijami, tiči razlog verjetno v tem, da ne razume, da gre pri vsem skupaj le za igro in da so vaše fantazije zgolj to – fantazije! Na drugi strani bi morale ženske razmisliti o svojem nerazumevanju moških spolnih želja, saj velja, da so pari, ki si med seboj zaupajo svoje spolne fantazije, veliko bolj zadovoljni v zvezi, takšne zveze pa se tudi dlje obdržijo.
 

Preberite še:

Zakaj? (Spolno) odprte oziroma dojemljive ženske so veliko bolj seksapilne, moški, ki je ob njih seksualno izpolnjen, pa ne išče izpopolnitve drugje. Morda ne bi bilo slabo, če bi dali svoji morda nedojemljivi partnerici to vedeti med pogovorom.

Torej?
Že fantazirate?
Boste te fantazije danes še s kom delili?
Saj veste – ne pozabite na pravo mero in pravi čas (in ne bodite promiskuitetni!).
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.