Magazin > VIP
65079 ogledov

Ana Roš na robu preživetja, poslužuje se tudi tega

Ana Roš
Drugi val je hud udarec celo za chefinjo Hiše Franko, ki se ponaša z dvema michelinovima zvezdnicama.

"Naslednjih šest tednov bomo ponovno zaprti in za vedno rekli zbogom delu naše ekipe. Nekaj ur do drugega lockdowna in skrušena sem, odkar sem ugotovila, da v žepu nimam več jokerja, s katerim bi rešila delavno mesto naših dragih Rosie, Erwina in verjetno še nekaj drugih. Kdo je naslednji? To je odvisno od mene, tebe in nas. Pazite nase," je naša najboljša gostinka in vrhunska chefinja Ana Roš sporočila na Instagramu. Drugi val koronavirusa je tako prizadel tudi našo najboljšo gostinko, katere Hiša Franko se ponaša z dvema michelinovima zvezdicama. 

Ana je sicer velika zagovornica ukrepov za preprečitev širjenja virusa in drugi val pripisuje neodgovornemu obnašanju nekaterih posameznikov. "Na drugi strani smo mnogi tisti, ki mask nismo sneli vse od 3 junija, se pod njimi poleti topili in roke razkuževali do krvavih ran. Mnogi od nas smo danes zaradi tepcev o katerih Miha (Mazzini op. a.) piše na robu preživetja. Bil je celo dan, ko smo se z gosti na ves glas kregali, ker so maske po njihovo čisti nesmisel. Ampak tepci živijo in dihajo naprej, jaz pa danes razmišljam, koliko dni Hiši Franko še ostane do drugega lock downa," je pred dnevi napisala na Facebooku.

Komentarjev 70
  • zorman63 21:26 28.oktober 2020.

    Morda pa bi lahko gostilno za nekaj časa zaprla, dala zaposlene na čakanje na delo ( dobi 80 % s strani države - cca. 800 EUR) in s tem ji odpade kar velik del stroška dela, ki pri njej znaša ...prikaži veča preko 700.000 EUR letno. Ko se ukrepi umilijo pa začne znova, kot bo moral marsikdo.

  • onxxx 14:33 28.oktober 2020.

    Dobro sedaj pa že nehaj jamrati počasi,če ti pač ne znese zapri in adijo.

  • mtz 11:41 28.oktober 2020.

    res ste glupi s temi komentarji. od tega, da je odprta gostilna ob meji ker targetira italijane do cene menuja. oboje je dobro za drzavni proracun. gre za cisti export - denar prihaja iz tujine v slovenijo. drugo - na ...prikaži več te visoke zneske za menu se obracuna davek, ki roma v proracun. ponavadi ravno uni, ki socialo cuzajo streljajo take neumnosti. pomislite malo iz kje ta kesh pride...

Sorodne novice