Magazin > VIP
57680 ogledov

Zmago Jelinčič povedal, ali bivši Moniki privošči razpad zveze

Zmago Jelinčič YouTube
Komentiral morebiten konec zveze bivše žene.

Zmago in Monika Jelinčič sta se razšla leta 2019, takrat se je Monika odločila, da si življenje želi nadaljevati z novim partnerjem, podjetnikom Rokom Mikličem, ki jo je ob ločitvi od soproga spremljal celo na sodnih obravnavah. Zdelo se je, da sta kot eno in da bosta skupaj prebrodila tudi težko javno ločitev, a že avgusta lani so se začela pojavljati namigovanja, da njuna ljubezen ni tako zelo trdna. Te dni pa je v javnost celo prišlo, da sta se razšla, Monika pa odselila nazaj k staršem. Več o tem TUKAJ. 

Za komentar smo poklicali tudi Jelinčiča, ki pravi, da o Moniki ne ve ničesar, kar ni v zvezi s skupnima hčerkama. Kljub temu da ga je pustila zaradi Roka, pa Jelinčič ob morebitnem razhodu bivše soproge z novim partnerjem ni privoščljiv. "Me ne zanima, odkar se je odločila, da gre svojo pot. Vsaj je svoje sreče kovač. Nisem privoščljiv ob njenem morebitnem razhodu, sem ga pa pričakoval. Vsak bi si verjetno mislil, da bo rezultat tak," je Zmago povedal za Žurnal24, ki je vse od ločitve samski, saj pravi, da "kogar kača piči, se boji že zvite vrvi."

Monika Jelinčič | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Z mlajšo hčerko, ki obiskuje 3. letnik srednje šole, še vedno živi v Ljubljani, vse dokler ne bo prodal svoje znane vile in se preselil na luksuzno lokacijo v Žusterno, ki je bila tudi glavni kamen spotike ob ločitvi z Moniko. A to je za njim, pravi, da sta se z Moniko le uspela dogovoriti, koliko denarja ji po ločitvi pripada, a da zneskov ne bo razkrival, saj so se tako dogovorili. 

Razkril je tudi, da se politiki ni odpovedal in da bo na naslednjih volitvah ponovno kandidiral. "Upam, da se bo slovenski narod do takrat malo zbrihtal in ne bodo volili novih obrazov proti novim obrazom, ampak tiste, ki smo bili vedno tu, da se zavzemamo za Slovenijo in Slovence," še dodaja.

 

Komentarjev 10
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:32 08.november 2023.

    Le kaj je mlada punca videla v Jelinčiču. V cca 20ih letih je iz lepotice naredil eno ubogo zmatrano ženičko.

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 17:59 08.november 2023.

    Človek, ki vedno poskrbi zase, s svojim znamenitim cenikom. Retorične sposobnosti ima dobre, to je pa tudi tisto, s čimer prepriča tiste, ki mu na volitvah namenijo glas. Zase je že poskrbel.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:29 08.november 2023.

    Zmagec naj bi že par dni, tako v Ljubljani, kot Žusterni, menjal ključavnice in še dodatne montiral... Menda ga je najbolj strah, da bi Monika nazaj prišla in mu pobrala še ta druge pol...

Sorodne novice