Magazin > VIP
71514 ogledov

Toliko bo Jelinčič plačal bivši ženi

Zmago Jelinčič vila v Žusterni Saša Despot
Po štirih letih naj bi se le dogovorila glede delitve premoženja ...

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi Zmago Jelinčič in bivša žena Monika Zupanc po štirih letih le rešila spore glede deljenja premoženja. Kot je znano, je Monika ob ločitvi, leta 2019, na sodišču povedala, da ji od skupnega premoženja pripada del v vrednosti 3,3 milijona od raznih zbirk, hiše v Ljubljani in Semedeli, Jelinčič pa točnega zneska ni navedel. Rekel je le, da njen del znaša le en odstotek, ostalih 99 odstotkov pa je njegovih. Kasneje se je omenjalo milijon evrov, sedaj pa je Jelinčič za Slovenske novice povedal, da se bo zadovoljila s 300 tisoč evri.

Iz zemljiškoknjižnega izpiska nepremičnine, ki stoji na Bleiweisovi cesti v Ljubljani in ki jo nekdanji poslanec skuša prodati za več milijonov evrov, je razvidno, da je vpisana denarna terjatev Monike Zupanc težka 300.000 evrov. Datum dospelosti je 6. 12. 2024. "To je dogovor med nama in ta dogovor je podpisan, vse je dogovorjeno, zadeve so končane in fertik," je prvak stranke SNS povedal za omenjeni medij. 

Monika Jelinčič | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Jelinčič je septembra 2019 potrdil, da se s skoraj 30 let mlajšo ženo razhajata, Monika se je takrat odselila k mlajšemu partnerju, podjetniku Roku Mikliču, a naj bi se tudi ta zveza lansko leto menda začela krhati, kot smo poročali. Zakonca sta se na sodišču znašla tudi zaradi skrbništva, dogovorila naj bi se za skupno skrbništvo. Hčerki sta najprej živeli pri Moniki, kasneje pa pri Zmagu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Gandi123 19:04 23.junij 2023.

    Od kje "plemenitemu?🤣" tako premoženje? Dobro bi bilo to malo raziskati!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:38 23.junij 2023.

    Monika si zasuži vsak cent in še več, prenašati takega pametnjakoviča, nergača in škrtuha kot je Jelinčič ni enostavno.

  • lojs 11:59 23.junij 2023.

    plemeniti zmago se je tolk namatral in poropal vse mogoče cerkve, jah zdej bo pa ženkica precej pobasala ... zmagec je mislil , da ga v lajfu ne more nihče scat pelat ... vsem je pamet solil, zdej ga bo ...prikaži več pa pizdovje spravilo malo na kant ... zmagec brihten ko sto mater, baba te pa zjebe, nimaš kaj ... naj proda kakšen maršalov kip, to gre dons zelo v promet, sploh v bivši yugi, ... tak komaj čakajo da dobijo titove relikvije ... bedak glupi

Sorodne novice