Magazin
30 ogledov

Ženska si to misli, a ne pove

Potrebujem potrditev, da sem najlepša, najboljša in najpametnejša. Žurnal24 main
Pokukajte v drugi del tistih skrivnosti, ki jih ženske skrivamo v svoji glavi, pa vam jih nikoli ne bomo zaupale. Ali priznale. No, mogoče le kakšno.

Kot sem obljubila včeraj, danes nadaljujem seznam tistega, česar svojemu moškemu ne povem in mu tudi ne nameravam. Kot verjetno tebi tega ne bo povedala tvoja lepša polovica. No, vsaj večine tega ne.


Ves čas te testiram. Opazujem, analiziram in obsojam vse tvoje besede in dejanja. Primer? Če te vprašam, če si za ''v tri'', tega niti slučajno ne mislim. Odgovor, ki ga pričakujem, je: ''Zakaj bi spal še z drugo žensko, če imam tebe?''

Potrebujem potrditev, da sem najlepša, najboljša in najpametnejša ženska na svetu. Vsak dan, če sem iskrena.

Nadvse mi je všeč, ko postaneš malce ljubosumen. Ko me naslednjič vidiš flirtati z natakarjem ali moškim za sosednjo mizo, razumi to kot spogledovanje s tabo. Prek njega.

Tudi če vztrajam, da bom kosilo plačala jaz ali da si znesek razdeliva, se mi zdi ceneno, da mi to dovoliš.

Včasih se začnem prepirati s tabo, ker se počutim zapostavljeno. Iz tebe bi rada izsilila določena čustva. Ne zapiraj se pred mano v svojo hladno jamo. Nameni mi malo pozornosti!

Moja najboljša prijateljica ve vse o nama. O tebi, če sem bolj natančna. To vključuje več dimenzij: številko na tvojem bančnem računu, številko spodnjic, dolžino in širino ''onega''. In, jasno, ve za vse najine težave. A vse to je OK. Ni škodljivo. Ker govorim o prijateljici z velikim P.

Ko sem bom razšla s tabo, bodo moje prijateljice to izvedele pred tabo. O tej ''potezi'' se z njimi pogovarjam že vsaj štirinajst dni.

Želim, da imaš ti nadzor v postelji. Tudi če imam uspešno kariero, če sem neodvisna in če že živim na svojem. Želim si, da me zapelješ, odpelješ v spalnico in me ''položiš''. V tvojem ritmu.

Ko se samozadovoljujem, mislim na soseda. Ali na sodelavca. Ali na tistega božanskega igralca. Večkrat tudi nate.

Vem, da si na spletnem forumu dopisuješ s Pohotno najstnico. Vem, ker sem pod tem imenom prijavljena jaz.


Če si zamudil prvi del, ga preberi tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.