Šport > Košarka
2174 ogledov

Saj ne boste verjeli, v čem sta se pomerila Luka in Steph Curry!

Luka Dončić in Stephen Curry Profimedia
Dallas je sicer izgubil na gostovanju proti Golden State Warriors, a je Luka vsaj dobil obračun s Stephom Curryjem v metanju na koš s sredine igrišča.

Ekipa Dallas Mavericks je v noči na sredo v severnoameriški košarkarski ligi NBA po sedmih zaporednih zmagah izgubila na gostovanju v San Franciscu, igralci Golden State Warriors so slavili s 104:100 in zabeležili peto zmago v nizu. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je za goste dosegel dvajseti trojni dvojček v sezoni s 30 točkami, 12 skoki in 11 podajami.

Luka DOnčić NBA Šport Nova drama, konec Dallasovega niza ob napaki sodnikov

Luka je bil tako ponovno najboljši igralec tekme, a to vseeno ni bilo dovolj za razpoložene bojevnike, pri katerih je kar šest različnih košarkarjev doseglo dvomestno število točk. Je pa Luka povsem zasenčil svojega prijatelja in hkrati velikega rivala Stephena Curryja, ki je tekmo končal z vsega 13 točkami.

Sta pa Luka in Steph uprizorila pravo predstavo že pred začetkom dvoboja, ko sta se med ogrevanjem srečala na sredini igrišča. Najprej je Steph pograbil žogo in suvereno zadel trojko z nasprotne polovice igrišča ... Pa jo je res?

Luka je namreč nemudoma protestiral, da je najboljši strelec trojk v zgodovini lige pri svojem metu prestopil. Oba sta si nato ogledala posnetek ter ugotovila, da je Steph resnično prestopil črto. Zato mu je Luka nemudoma pokazal, kako se stvari streže.

Najprej je zelo previdno preveril, da stoji na pravi strani sredinske črte, nato pa je tudi sam z neverjetnim metom zadel trojko s sredine igrišča ter tako dobil ta njun prvi interni obračun dneva. A na žalost je tisti glavni, končni rezultat tekme, pripadel Curryju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice