Šport > Košarka
23511 ogledov

Šok iz Dallasa! Nova grozna novica za Luko Dončića

luka dončić Profimedia
Luka Dončić je bil pozitiven na koronavirus.

Potem ko so iz NBA ekipe Dallas Mavericks prihajale pozitivne informacije, da bi se prvi zvezdnik moštva Luka Dončić po poškodbi gležnja lahko vrnil že za prihodnjo tekmo v noči na petek proti Milwaukee Bucks, je v sredo sledil nov šok.

Po informacijah dobro obveščenih Dallasovih "insiderjev" je bil slovenski superzvezdnik pozitiven na koronavirus in je tako že vstopil v NBA "protokol" za preprečevanje širjenja bolezni.

Iz Dallasa so sicer tekom dneva prišle informacije, da imajo v svojih vrstah dva nova okužena primera, kasneje pa se je izvedelo, da gre za Dončića, ki je bil cepljen proti virusu in naj bi bolezen tudi že prebolel, ter Treya Burka, edinega igralca v moštvu, ki je nasprotoval cepljenju.

Dallas ima tako trenutno v "protokolu" že šest košarkarjev, na katere ne bo mogel računati na prihodnjih tekmah. Poleg Dončića in Burka so to še Tim Hardaway Jr., Reggie Bullock, Josh Green in Maxi Kleber, medtem ko sta zaradi poškodbe izven pogona tudi Kristaps Porzingis in Eugene Omoruyi, zaradi osebnih razlogov pa manjka Wilie Cauley-Stein. Težave za Dallas se tako kar kopičijo.

"Ko že misliš, da stvari ne morejo iti na slabše, se vse obrne proti tebi," je v uvodu sporočila za javnost zapisal klub iz Teksasa, ki je kmalu potrdil novico o okužbi prvega zvezdnika.

"Pričakovali smo, da se bo Luka Dončić po poškodbi gležnja vrnil na košarkarski parket v četrtek proti Milwaukee Bucks, vendar je njegov test na covid-19 v sredo popoldan pokazal pozitiven rezultat. Tako kot Tim Hardaway Jr., Reggie Bullock, Josh Green, Maxi Kleber in Trey Burke, bo moral Dončić počivati deset dni oziroma, dokler dva testa ne pokažeta negativnega rezultata," so dodali pri Dallas Mavericks.

"Dobra stvar pri vsem tem je, da bo imel Dončić nekaj več časa za zdravljenje poškodbe gležnja, zagotovo pa je vprašljiv njegov nastop na božični tekmi proti Utah Jazz," se v nadaljevanju glasi sporočilo kluba.

Dallas ima po sporedu v četrtek domačo preizkušnjo proti aktualnim prvakom, nato pa niz gostovanj do leta 2022 - Utah, Portland, dvakrat Sacramento in Oklahoma City.

Komentarjev 4
  • Janez_53 12:15 17.januar 2022.

    To pa je GROZNA novica!!!

  • rd2dmk2 10:09 23.december 2021.

    no GZS, OZS Kloop , Bayern, kje ste pa zdej.. kolk mu boste vzel plače, ker ne more špilat, lump ker se ni pazil virusa... upam da Dallas toži Pfeizer, ker njihova ekipa ne more špilat, so pa dal velke ...prikaži veče dnarje za cepljenje..

  • William_Johnson 09:28 23.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice