Šport > Košarka
4842 ogledov

Ta posnetek Dončića je povzročil pravo paniko, navijači zaskrbljeni

Luka Dončić Profimedia
Dallas Mavericks so sicer dobili zelo pomembno tekmo proti Lakers, a je posnetek z dvoboja močno prestrašil navijače Dallasa.

Košarkarji NBA ekipe Dallas Mavericks so po kar devetih porazih na dvanajstih tekmah le uspeli na zadnjih dveh tekmah vpisati dve izjemno pomembni zmagi v boju za končnico. Potem ko so pred dnevi po podaljšku premagali že odpisane San Antonio Spurs, so v noči na soboto za točko nadigrali še neposredne tekmece za končnico Los Angeles Lakers s 111:110.

Zmaga Maverickov v Crypto.com Areni je bila še toliko pomembnejša, ker so se na izjemno izenačenem zahodu Mavs (36-35) ponovno povzpeli na šesto mesto, ki še kot zadnje vodi neposredno v končnico, medtem ko so Lakers z vsega dvema zmagama manj (34-37) ostali na enajstem mestu, ki ne prinaša niti mesta v dodatnem turnirju za končnico.

Nora tekma Šport Dončić prekipeval od ponosa, oglasil se je celo Porzingis

Razplet rednega dela sezone bo tako izjemno razburljiv, saj so Mavericks enajst kol pred koncem še vedno v igri celo za četrto mesto na zahodu, medtem ko bi ob novi slabši seriji lahko končali celo na enajstem ali dvanajstem mestu ter že v začetku aprila končali sezono.

Mavericks, ki so se na zadnjih štirih tekmah morali znajti brez svojega prvega zvezdnika Luke Dončića, tako nestrpno čakajo na vrnitev svojega najboljšega igralca, katerega bodo v odločilnih treh tednih rednega dela sezone še kako potrebovali. A zaenkrat iz moštva še vedno ne prihajajo nobene informacije, kdaj bi Luka ponovno lahko stopil na igrišče.

Luka Dončić Kyrie Irving Spet zadel nemogoče Šport Dončić poškodovan, a še kar ne neha navduševati

Da pa bi bile stvari še hujše, je v Dallasu zavladala prava panika po zadnji zmagi nad Lakers, ko se je pojavil posnetek, kako košarkarji slavijo odločilni koš Maxija Kleberja, ki je potopil jezernike. Medtem ko so vsi ostali soigralci nemudoma stekli v objem Nemca, je veseli Luka zelo počasi prišepal do kupa razpoloženih Maverickov.

Medtem ko so vsi praktično upali, da bi se Luka po poškodbi stegenske mišice lahko vrnil že za naslednjo tekmo, ko se bo Dallas v noči na torek pomeril z Memphis Grizzlies, pa je posnetek še vedno vidno poškodovanega Dončića nagnal strah v kosti navijačev Dallasa in mladega Slovenca.

 

Komentarjev 2
  • Pišmevuh 13:26 19.marec 2023.

    Rani cvet ni trajen. Cuban ga lahko proda na kilo.

  • Ender3 12:38 19.marec 2023.

    Samo medijska ugibanja in špekulacije samo, da se o njem govori in piše..

Sorodne novice