Šport > Košarka
16035 ogledov

To po izpadu Srbov pravijo stavnice

EuroBasket 2022 Saša Despot
V igri za medalje je ostalo še osem reprezentanc.

Danes se bosta odvila dva obračuna za polfinalno vstopnico. Najprej se bo Španija udarila s Finsko, nato sledi srečanje med gostitelji Nemci in Grki.

Prav Grčija je po presenetljivem izpadu Srbije proti Italiji postala prvi favorit za osvojitev evropskega naslova. Na večini stavnic koeficient za Giannisa Antetokounmpa in druščino znaša okrog 1,75.

Na drugo mesto stavniške hiše postavljajo Slovenijo, njen koeficient je okrog 2,00. To pomeni, da bi za vsak vložen evro na zmago izbrancev Aleksandra Sekulića dobili dva.

EuroBasket 2022 Rašo: Šport "Luko Dončića moramo zaščititi, delamo v navezi z Dallasom"

Vse ostale reprezentance so precej v ozadju. Francija ima koeficient za zlato okrog 6,50, Španija okrog 7,00. 

Sledijo Nemčija (cca. 9,00), Italija (cca. 16,00) in Finska (cca. 25,00). Najslabše kotira naslednja nasprotnica Slovenije - Poljska. Za vplačilo na zmago slednje bi za vsak vložen evro dobili 40 evrov.

Koeficient za zmago Slovenije nad Poljsko je sila nizek, okrog 1,05. V drugem sredinem obračunu med Francijo in Italijo, čigar zmagovalci se bodo v polfinalu srečali s Slovenci ali Poljaki, so favoriti Francozi.

EuroBasket 2022 Zoki o svoji smoli Šport "Če ne drugače, bom na oder šel po vseh štirih"
Komentarjev 1
  • radovednica 13:53 13.september 2022.

    Ja, prav gotovo. Ali ste vsi pozabili na Nemčijo, Francijo in...še posebej Italijo, s katero, če premaga Francijo, vrla Slovenija nima niti 10 % šans.

Sorodne novice