Šport > Moto športi
114214 ogledov

Kamere prvič po nesreči vstopile v Schumacherjevo vilo

michael schumacher EPA
Družina legendarnega voznika Formule 1, Nemca Michaela Schumacherja, je prvič po tragični nesreči, ki jo je sedemkratni svetovni prvak doživel leta 2013, dovolila kameram vstopiti v družinsko vilo, v kateri se po nesreči nahaja izjemni voznik.

Vstop v vilo legendarnega Michaeka Schumacherja je bil omogočen nemškima režiserjema Michaelu Wechu in Hanns-Brunu Kammertoensu, ki ob popolni podpori družine Schumacher snemata dokumentarni film "Schumacher".

michael schumacher Magazin Miran Ališič o Schumiju: Zelo, zelo slabo je

V filmu naj bi se pojavili še neobjavljeni arhivski posnetki iz življenja tega izjemnega športnika, kot tudi pričanja najbližjih članov njegove družine.

Film, ki bo svojo premiero doživel 5. decembra, naj bi prikazal življenje slavnega voznika z večih različnih kotov. Zgodba o legendarnem "Schumiju" naj bi bila prikazana skozi oči očeta Rolfa Schumacherja, žene Corinne ter obeh otrok, Gine-Marie ter Micka Schumacherja.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice