Šport > Nogomet
1241 ogledov

Liverpoolovi navijači obupani: Karius sa vrača na Anfield

loris karius Epa
Kariusova turška avantura se je uradno končala.

Turški velikan Bešiktaš je prekinil pogodbo z nemškim vratarjem Lorisom Kariusom, ki je bil v Turčijo posojen s strani Liverpoola. Karius ni skrival razočaranja nad razpletom dogajanja, saj naj bi klubu celo sam od sebe ponudil, da mu znižajo plačo, a pri Bešiktašu niso želeli niti slišati o podaljšanju sodelovanja.

Za Kariusa so tako bile usodne številne amaterske napake, ki ga spremljajo še od poslednjega nastopa v dresu Liverpoola, tistega famoznega finala Lige prvakov iz leta 2018, ko je praktično sam poklonil lovoriko Realu iz Madrida.

"Danes sem prekinil pogodbo z Bešiktašem. Škoda je, da se je končalo na takšen način, toda napravil sem vse, da bi situacijo čim bolj mirno rešili. Mesece sem bil potrpežljiv z upravo kluba. Enake stvari so se dogajale že prejšnje leto. Na žalost niso pozkušali rešiti te težave, celo zavrnili so mojo ponudbo, da jim pomagam z znižanjem plače."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone, today I terminated my contract with BEŞİKTAŞ. It’s a shame it comes to an end like this but you should know that I have tried everything to solve this situation without any problems. I was very patient for months telling the board over and over again. Same things happened already last year. Unfortunately they haven’t tried to solve this situational problem and even refused my suggestion to help by taking a pay cut. It’s important to me that you know I really enjoyed playing for this club a lot. BEŞİKTAŞ can be proud having such passionate fans behind them always giving amazing support. You always supported me in good and bad times and I will always remember you in the best way! Also I want to say thank you to all my teammates, coaching staff including all people working for the club. You welcomed me with arms wide open from day one. Thank you so much! Champion Beşiktaş 🦅

A post shared by LORIS (@loriskarius) on

"Pomembno je, da veste, da sem resnično užival v igranju za ta klub. Bešiktaš je lahko ponosen, da ima za seboj tako predane navijače, ki so nam vedno bili v oporo. Vedno ste me podpirali, tako v dobrem, kot v slabem, za vedno si vas bom zapomnil na najboljši možni način. Prav tako bi se rad zahvalil vsem svojim soigralcem, trenerskemu štabu ter vsem ljudem, ki delujejo znotraj kluba. Od prvega dne ste me sprejeli z razprtimi rokami. Najlepša vam hvala! Bešiktaš prvak!" se je ob slovesu glasil čustven zapis na Nemčevem Instagram profilu.

Karius se tako vrača na Anfield, saj ga z Rdečimi veže pogodba do leta 2022, a ga čaka resnično veliko dela, če se želi ponovno priljubiti tamkajšnjim navijačem, ki mu še vedno niso oprostili grozljive sezone, v kateri jih je celo stal naslova Lige prvakov. Prav tako bo imel Nemec veliko dela, če se bo sploh želel izboriti za kakšno minutažo, saj je Liverpool v času njegove odsotnosti pripeljal enega najboljših vratarjev na svetu, Allisona Beckerja, s solidnimi predstavami pa se je izkazal tudi Španec Adrian Lopez.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice