Šport > Nogomet
2085 ogledov

Neverjetno, kaj si je tokrat privoščil Bale! Sramoti Real, ali sebe?

Gareth Bale Reševalni pas/Twitter
Nova epizoda v vojni med Realom in Baleom.

Valižanski nogometaš Real Madrida Gareth Bale je (ponovno) uspel razjeziti navijače Kraljevskega kluba. Tokrat je bilo krivo njegovo obnašanje na tekmi z Alavesom.

Real je namreč v petek zvečer zmagal z 2:0 ter se še približal novemu naslovu državnih prvakov, Zinedine Zidane pa na tekmi ni videl razloga, da bi poslal svojega problematičnega zvezdnika v igro.

Kamere so tako ujele Valižana, kako se smeji, ko je ugotovil, da je Zidane opravil že vse možne menjave ter da mu ne bo potrebno vstopiti v igro, prav tako pa so ga kamere posnele, kako preprosto spi na tribunah ter ne posveča nobene pozornosti dejanski igri.

Kot kaže so velikemu nogometnemu zvezdniku resnično šteti dnevi pri madridskem velikanu, saj se že nekaj sezon govori o njegovem odhodu, njegovo obnašanje tekom letošnje sezone pa je bila zagotovo kaplja čez rob. Za 30-letnika naj bi zaenkrat največ zanimanja pokazala Tottenham in Manchester United.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice