Šport > Nogomet
476 ogledov

Odlična novica za Liverpool

Mohamed Salah
Iz Liverpoola so potrdili, da bo njihov prvi zvezdnik, Mohamed Salah, pripravljen že za nedeljski obračun z Wolverhamptonom.

Najboljši nogometaš Liverpoola zadnjih dveh sezon, Mohamed Salah, se vrača na nogometna igrišča in bo pripravljen že za nedeljsko tekmo z Wolverhamptonom v zadnjem kolu  Premierlige, so danes sporočili iz tabora Redsov.

Mohamed Salah Liverpool v šoku Šport Grozljiv padec in poškodba Salaha, ki so ga odnesli na nosilih

Glavni trener Rdečih, Jürgen Klopp je na tiskovni konferenci potrdil, da je Egipčan zacelil poškodbo glave, potem ko je v prejšnjem kolu proti Newcastlu doživel pretres možganov, zaradi katerega je tudi izpustil epski preobrat proti Barceloni, ko si je Liverpool izboril finale Lige prvakov.

jurgen klopp | Avtor: Epa Epa

Klopp je potrdil, da se Salah že dobro počuti ter da redno trenira z ekipo, obenem pa je tudi razkril, da še vedno ne more računati na dalj časa poškodovanega Roberta Firmina, medtem ko je vprašljiv nastop Jordana Hendersona in Andyja Robertsona, ki sta se poškodovala na tekmi z Barcelono.

Glede na to, da so bila pogosta celo ugibanja, da naj bi izjemni Egipčan izpustil celo finale Lige prvakov, ki je na sporedu 1. junija, je tako hiter povratek Salaha zagotovo izjemna novica za Liverpool, ki bo v zadnjem kolu iskal zmago nad Wolverhamptonom, obenem pa računal na spodrsljaj Manchester Cityja na gostovanju pri Brightonu.

Kelechi Iheanacho Twitter ponorel Šport Ali je Leicesterov napadalec namerno zgrešil ter podaril Cityju naslov?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice