Šport > Nogomet
2588 ogledov

Razkrita neverjetna skrivnost novega izbranca Neymarjeve matere

Tiago Ramos Reševalni pas/Twitter
Na plan je priplavalo novo razkritje o mladem ljubimcu, ki je šokiralo še bolj kot njegova leta.

Mati nogometnega zvezdnika Neymarja, Nadine Goncalves, je kot kaže našla ljubezen svojega življenja. Vsaj tako bi lahko sklepali po fotografijah, ki so v zadnjih dneh preplavile splet. Gre za 22-letnega Tiaga Ramosa, ki je od svoje izbranke mlajši kar za 30 let, prav tako pa je kar šest let maljši od svojega novega pastorčka, Neymarja.

Neymar Nov "očim" Šport Neymarjeva mama v objemu 22-letnika

O Tiagu se je dosti pisalo v zadnji dneh. Šlo naj bi za igralca računalniških igric (gamerja) ter poklicnega manekena. Na plan pa je priplavala še en, do sedaj zagotovo najbolj sočen detajl iz njegovega življenja. Neymarjev bodoči očim je biseksualec, oziroma je vsaj bil v ljubezenskih razmerjih z moškimi.

Tiago Ramos | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Tiago naj bi se pred vezo z Nadine zapletel kar z lepim številom moških, med drugim tudi z Maurom, Neymarjevim osebnim kuharjem. Na spisku se nahajajo vsaj še brazilski filmski igralec Carlinhos, bogataš Eduardo Pereira ter strokovnjak za marketing Irinaldo Oliver. Prav slednji je razkril skrivnost svojega nekdanjega partnerja svetu.

"S Tiagom sem bil skupaj od leta 2017 do konca leta 2018. Ko sem videl novico o njegovi novi zvezi, sem bil naravnost šokiran. Telefon mi stalno zvoni. Ljudje mi pošiljajo fotografije njega in Neymarjeve matere. Šokiran sem. Vem, da je vedno nekoliko postrani gledal ženske, toda nikoli v življenju ga nisem videl s kako," je za brazilski časnik O Dia spregovoril Oliver.

Tiago Ramos | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Po Oliverju se je oglasila še brazilska novinarka Fabia Oliveira, ki je spregovorila o Tiagovem razmerju z bogatašem Eduardom Pereiro. Slednji naj bi Ramosu kupil vilo ter dragocene avtomobile, par pa naj bi se nameraval celo poročiti. Oliveira naj bi vse skupaj podkrepila še z njunimi skupnimi fotografijami, vse skupaj pa je zaključila z razkritjem, da se je Ramos v bogataševem imeniku znašel pod nazivom "Večna ljubezen Tiago".

Neymar Barcelona Udaril po zvezdi Šport Realova legenda svari Barcelono: "Neymar je goljuf!"
Komentarjev 2
  • marialorca 10:43 16.april 2020.

    Hehe...Gospa ga je(bo) prav orientirala....Ker gre za "neverjetno skrivnost", članek ne sodi v ŠPORT /bi lahko vsaj povedali, če se naga lovita po hiši/ ampak v ZNANOST IN TEHNOLOGIJO ali ZNANSTVENO FANTASTIKO ali MISTIKO.

  • romy 15:45 15.april 2020.

    Ta ženska je prava bednica,tipu se na faci vidi,da je toplovodar,jao jaooo

Sorodne novice