Šport > Nogomet
2859 ogledov

Razkrito, kaj je ob polčasu pred preobratom svojim varovancem povedal Klopp

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp, ki je od prve do zadnje minute verjel v svoje fante, je Redse do zmage popeljal tudi s svojim govorom ob polčasu, ki je navdihnil njegove nogometaše.

Strateg Liverpoola, Nemec Jürgen Klopp, je že po porazu z Barcelono na prvi polfinalni tekmi letošnje Lige prvakov proti Barceloni s 3:0 ponavljal, da verjame svojim fantom ter da finale najelitnejšega klubskega tekmovanja še ni izgubljeno.

chelsea Zgodovinsko Šport Angležem uspel neverjeten podvig, to se ni zgodilo še nikoli

Po poročanju angleških medijev pa naj bi Liverpoolov branilec Dejan Lovren tudi razkril Kloppov govor ob polčasu povratne tekme v Liverpoolu, ko so Reds na odmor odšli s prednostjo 1:0. Po besedah hrvaškega reprezentanta naj bi bil za epski preobrat ter zmago s 4:0 najbolj zaslužen prav Klopp, ki je s svojo vero v svoje varovance ter govorom ob polčasu navdihnil celotno ekipo.

"Fantje, verjemite! Eden ali dva gola... Tudi če ju ne dodežemov prvih 15, 20 minutah, verjemite da bo do njih prišlo v 65., 66., 67. minuti. Ko imamo celoten Anfield na svoji strani, verjemite fantje, da lahko zmagamo. Uspelo nam je proti Dortmundu, uspe nam lahko tudi tokrat! Samo pokažite jim j***na ja**a in uspelo nam bo!"

trent alexander-arnold Genialen trik Šport Razkrivamo: Ali je bil udarec iz kota za zmago s 4:0 po pravilih? oakley Neopevani junak Šport 14-letni heroj Liverpoola pomagal do epskega preobrata
Komentarjev 1
  • tomislav 10:10 12.maj 2019.

    Ali je golob pismonoša končno priletel iz Anglije, da vam je predal to novico? Pri drugih medijih so to objavili že v četrtek, danes pa je nedelja.

Sorodne novice