Šport > Nogomet
14510 ogledov

V Ljudskem vrtu imajo dovolj: "Lahko si poišče nov klub!"

Andrej Kotnik Profimedia
Pričakali so ga kot veliko okrepitev, zdaj je že dalj časa višek.

Medtem ko se nogometaši Maribora nahajajo v Turčiji v Beleku, pa med Vijol'čnimi še vedno manjka Andrej Kotnik, ki je kot vse kaže že odigral svojo poslednjo tekmo za štajerskega velikana.

Nekdanji nogometaš Gorice je namreč v "drugem planu" že vse od 20. septembra in tekme z Muro, ko je zabeležil svoj edini letošnji prvenstveni nastop, po tekmi pa neprimerno reagiral proti navijačem. Klub ga je tako suspendiral, potem ko je v celotni sezoni zbral vsega 17 minut v prvenstvu in 56 minut v kvalifikacijah za Konferenčno ligo.

Andrej Kotnik | Avtor: Epa Epa

26-letni vezist se je sicer Mariboru pridružil leta 2019 kot zelo velika okrepitev iz Gorice, na začetku je nanizal nekaj dobrih nastopov, nato pa je šla njegova krivulja strmo navzdol ter dotaknila dno prav na tekmi z Muro.

Kotnik, ki ga pogodba z Mariborom veže do poletja, je bil sicer na bojni nogi z navijači vse od zadnjega prestopnega roka, ko se je poizkušal s predstavniki Olimpije dogovoriti za prestop k Mariborovem največjem rivalu.

andrej kotnik Nedopustno Šport Hude sankcije za nogometaša Maribora

Da je Kotnik že odigral svojo poslednjo tekmo v vijol'čnem dresu, katerega je nosil na 53 tekmah, na katerih je zbral 4 zadetke in eno asistenco, je potrdil tudi športni direktor Marko Šuler.

"Treniral bo v Mariboru in si lahko poišče nov klub. Imeli smo nekaj možnosti, kje bi lahko nadaljeval kariero, ponudili smo mu jih, a ne vem, zakaj se mu niso zdele zanimive," je Šuler razkril stanje enega nekdaj najboljših nogometašev slovenske lige.

Komentarjev 1
  • Avatar Ramsmaolla
    Ramsmaolla 23:34 18.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice