Šport
2547 ogledov

Đoković meditiral na "bosanskih piramidah"

Novak Đoković Visoko bosanske piramide Instagram
Srbski teniški zvezdnik v teh dneh spoznava lepote Bosne in Hercegovine.

Novak Đoković je bil v preteklih dneh na udaru javnosti zaradi organizacije teniških ekshibicij pod imenom Adria Tour, potem ko se je na turnirju v Zadru mnogo udeležencev okužilo s covidom-19.

Najboljši teniški igralec sveta je v ponedeljek z družino poletel v Sarajevo in že začel z ogledom bližnjih znamenitosti. Najprej se je podal na obisk "bosanskih piramid" v bližini mesta Visoko, severozahodno od Sarajeva.

roger federer Ups Šport Po Đokoviću ga je polomil še Federer

Omenjena geološka formacija je zaslovela leta 2005, ko so v obsežni medijski kampanji številni zatrjevali, da gre za delo človeških rok. Od takrat so bile izvedene raziskave, ki so takšne trditve močno omajale.

Đokovića je na ogled "piramid" popeljal arheolog Semir Osmanagić, s katerim je zvezdnik, vsaj sodeč po pripisu pod fotografijami na Instagramu, tudi meditiral.

Srb bo z družino v BiH ostal do srede, v naslednjih dneh pa bo obiskal še več priljubljenih turističnih točk v okolici bosanske prestolnice.

novak đoković Prekinil molk Šport Đoković: "Kar delajo meni, je lov na čarovnice"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice