Šport > Košarka
1417 ogledov

Čančar proti eni najmočnejših ekip lige odlično izkoristil zajetno minutažo

Vlatko Čančar Profimedia
Čančarjev Denver je bil tokrat boljši od LA Clippers.

Košarkarji Denver Nuggets, katerih član je tudi slovenski reprezentant Vlatko Čančar, so v pripravah na novo sezono s 126:115 premagali Los Angeles Clippers. Nova sezona lige NBA se bo začela 18. oktobra.

Čančar je odigral 25 minut pripravljalne tekme proti Clippers in v tem času dosegel 11 točk (met iz igre 4:8), dva skoka, eno podajo in eno ukradeno žogo, izgubil pa je tudi eno žogo.

Slovenec je na tekmi proti ekipi, ki jo stavničarji in strokovnjaki trenutno uvrščajo med tri najmočnejša moštva zahoda, resnično dobil priložnost, da pokaže vse svoje kvalitete, saj je na igrišču izmed vseh igralcev Denverja več časa preživel le Christian Braun.

Najboljši strelec gostov iz Denverja je sicer bil Ish Smith, ki je 15 točkam dodal še 8 asistenc, medtem ko je prvi zvezdnik ekipe Nikola Jokić na igrišču preživel le dobrih 15 minut, tekom katerih je zbral 2 točki, 3 skoke in 7 asistenc.

Prvo ime tekme pa je bil igralec iz vrst Los Angeles Clippers Norman Powell, ki je tekmo zaključil s 34 točkami in odličnim metom iz igre 11/14, od tega 4/6 za tri točke.

To pa za zlata zrna še ni bila zadnja pripravljalna tekma na sezono 2022/23. Pred prvimi tekmami nove sezone bodo košarkarji Denverja gostovali še pri prvakih, Golden State Warriors.

Stephen Curry Luka Dončić NBA Šport Dončić ali Curry? To pravijo Američani! nba logo zaščitni znak parket Zvezdnik za zapahi Šport NBA zvezdnik v javnosti pretepel 10-letnega sina, ta pristal v bolnišnici Goran Dragić NBA Šport Odlična predstava Dragića proti eni najmočnejših ekip lige
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice