Šport > Košarka
5278 ogledov

Grozljiv padec! Dallasovi navijači v šoku, Luka v bolečinah obležal na tleh

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Dallas jo je kljub porazu še dobro odnesel, saj bi lahko ostal celo brez svojega velikega zvezdnika.

Košarkarji Dallas Mavericks so na svoji zadnji zadnji tekmi v New Orleansu s 113:111 ostali brez zmage, čeprav so v zadnji četrtini vodili tudi za šest točk. A so jo še dobro odnesli, saj bi se lahko razpletlo še dosti huje. Prvi mož Dallasa Luka Dončić je namreč prikazal blestečo predstavo in dosegel 37 točk, 11 skokov ter sedem podaj, a je sredi tretje četrtine dobro prestrašil Dallasove navijače.

Luka se je namreč dobre štiri minute pred koncem tretje četrtine uspel prebiti pod nasprotnikov koš, kjer pa sta ga po načelu "cilj opravičuje sredstva" dva igralca pelikanov grobo zaustavila, Luka pa je s precejšnje višine grozljivo pristal na tleh, pri tem pa jo je najslabše odnesel njegov komolec.

Dončić se je dalj časa na tleh zvijal v bolečinah, a je nato junaško vstal ter na veliko presenečenje celotne dvorane celo nadaljeval s tekmo. A na koncu vseeno postal tragični junak dvoboja...

Čeprav je vsega štiri sekunde pred koncem tekme popeljal Dallas na zgolj točko zaostanka, se je njegov poskus z razdalje, ki bi Dallasu prinesel zmago, odbil od obroča. Triindvajsetletni Slovenec je lahko po zgrešenem metu le nemočno zmajeval z glavo.

Dallas je tako na 12 medsebojnih obračunih komaj drugič izgubil proti New Orleansu. Naslednja tekma v prvenstvu NBA, v katerem so Mavericks doslej izgubili dve, dobili pa eno tekmo, ga čaka v četrtek, ko bo gostoval pri Brooklynu.

Luka Dončić Presenetil Šport Kidd stopil v bran Dončiću: "Prav je naredil" Luka Dončić Fenomen Šport Dončiću uspelo kot prvemu v zgodovini Luka Dončić Pelicans Mavericks Video Šport Dončić neslavno pristal na zadnjici, nato pa ... Luka Dončić NBA Šport Dončić Dallas vrnil v igro, znova je odločal zadnji met
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice