Šport > Košarka
9686 ogledov

Zaokrožil posnetek, kako nezaustavljivi 13-letni Luka osvaja prvo tujo lovoriko

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Že takrat se je videlo, da je nekaj posebnega...

Luka Dončić nas iz kroga v krog navdušuje s svojimi košarkarskimi čarovnijami na parketih najmočnejše lige na svetu. Izjemni Slovenec je namreč pri vsega 21 letih že postal eden najboljših in najbolj prepoznavnih igralcev lige.

luka dončić Nor dosežek Šport Dončić tretji najboljši v zgodovini, pred njim le Jordan in Shaq

Mnogi pa se še spomnimo, kako skeptični so bili mnogi ameriški "strokovnjaki" pri Lukinem vstopu v ligo pred dobrima dvema letoma, ko so mu zaradi pomanjkanja atletskih sposobnosti očitali, da ni ustvarjen za najmočnejšo ligo na svetu.

Luka morda res ni najbolj atletski košarkar na svetu, svoje nasprotnike ne premaguje na surovo moč in skočnost, a ima v sebi nekaj drugega... Nekaj posebnega. Nekaj, zaradi česar je vsem dvomljivcem dokazal njihovo zmoto ter v vsega dveh letih in pol očaral ves košarkarski svet.

A Luka je imel to že od nekdaj v sebi, na kar so nas tudi hoteli spomniti pri sloviti španski Marci, ki je pred dnevi ob 8. obletnici prve tuje lovorike objavila posnetek iz Lukine mladosti, kako po prestopu v Real osvoja svojo prvo lovoriko v Španiji.

Morda res ni zgrajen, kot sta LeBron ali Giannis, a ima zato Luka že od nekdaj v sebi nekaj posebnega... Nekaj, zaradi česar se je ga je prijel vzdevek "LukaMagic".

luka dončić Dallas na nogah Šport Dončić povzročil popolno evforijo: "Ali je to resnično?" Luka Dončić Eksplozija Šport Dve točki v prvi četrtini, na koncu pa Dončićev rekord kariere
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice