Šport > Nogomet
193 ogledov

Bizaren razlog, zakaj je legendarni Anglež pristal v bolnišnici

redknapp EPA
Tekom prenosa v živo so legendo angleškega nogometa morali odpeljati v bolnišnico.

Nekdanji strateg Tottenhama, West Hama, Portsmoutha in številnih ostalih angleških klubov, Harry Redknapp, je doživel nevsakdanjo prigodo tekom gostovanja v nogometni emisiji.

harry redknapp Bizarna nesreča Šport Redknappova žena v mlaki krvi

72-letni nogometni strokovnjak je moral tekom oddaje obiskati bolnišnico, saj mu producenti BT Sporta nikakor niso uspeli iz ušesa spraviti brezžične slušalke.

Redknappu se je bizarna prigoda dogodila tekom gostovanja v oddaji pred tekmo Tottenhama in Brightona, sloviti angleški strateg pa je presenetil vse, ko se je po zdravniškem posegu vrnil še tekom iste oddaje.

"Prišel sem in v uho so mi vstavili slušalko. Ko so je želeli potegniti ven, se je zlomila in njen del je ostal znotraj ušesa. Tako sem pristal v bolnišnici, da so mi jo dobili ven, saj so dečki iz televizijske hiše sicer poizkušali, a so jo rinili zgolj globlje. Kakorkoli, to smo uredili," je nezgodo pokomentiral Redknapp.

Redknappov incident je bil tudi povod, da so pri BT Sport spremenili svojo politiko slušalk ter svojim gostom priskrbeli najnovejše slušalke, pri katerim se kaj takega naj ne bi moglo več pripetiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice