Šport > Nogomet
34769 ogledov

Messi : "Kaj zijaš, bedak? Poberi se tja, neumnež!"

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Na spletu so se pojavili zanimivi posnetki dogajanja po koncu tekme med Nizozemsko in Argentino.

Po petkovi četrtfinalni tekmi svetovnega prvenstva med Nizozemsko in Argentino (slednja je slavila po enajstmetrovkah) je bilo zelo pestro v mešani coni, saj je svet obkrožil posnetek, kako Lionel Messi tekom enega izmed intervjujev povsem izgubi živce. Sicer vedno uglajenega nogometnega zvezdnika je namreč zmotilo dogajanje v tunelu ter obnašanje enega izmed nizozemskih igralcev.

Messi je namreč prekinil intervju ter nizozemskemu napadalcu Woutu Weghorstu zabrusil: "Kaj zijaš, bedak? Poberi se tja, neumnež!" Mnogi so se seveda spraševali, kaj je tako zmotilo Messija, da je verbalno obračunal z nizozemskim nogometašem.

Kasneje pa se je na spletu znašel tudi posnetek, ki razkriva, s čim je strelec dveh zadetkov, ki pa nista bila dovolj za napredovanje Nizozemske, tako razburil Messija.

Posnetki iz tunela Lusail Iconic stadiona so namreč razkrili, kako se Weghorst prereka z nekaterimi argentinskimi nogometaši, izmed katerih se je dalo prepoznati nekdanjega reprezentanta Sergia Agüera ter dva trenutna zvezdnika, Lautara in Lisandra Martineza.

To sicer ni bilo prvič, da se je zaiskrilo med nogometaši obeh reprezentanc, saj so si Argentinci in Nizozemci že med tekmo večkrat skočili v lase, vse skupaj pa se je nadaljevalo tudi po odločilni enajstmetrovki.

A tudi ko se je situacija med Weghorstom in Argentinci umirila, nizkim udarcem še ni bilo konca. Messi se je namreč nato lotil nizozemskega selektorja Louisa van Gaala. "Pravi, da igrajo dober nogomet, toda vse, s čimer je poizkusil, je to, da je v igro poslal visokorasle nogometaše in poskušal z dolgimi žogami."

To pa ni bilo prvič, da je Messi zbodel van Gaala, saj je do zanimivega incidenta prišlo že med tekmo, ko je Messi svoj zadetek proslavil z gesto namenjeno nizozemskemu selektorju, saj je uprizoril slovito slavje nekdanjega van Gaalovega varovanca Juana Romana Riquelmeja, s katerim je bil Nizozemec ves čas na bojni nogi tekom Argentinčevega igranja za Barcelono.

Prav tako je po koncu enajstmetrovk pristopil do nizozemske klopi ter van Gaalu pokazal, naj že enkrat zapre usta. "Ne maram provokacij s strani nasprotnika. To ni nogomet. Sam vedno spoštujem vsakogar in enako pričakujem od drugih. Van Gaal tega spoštovanja ni pokazal," je svojo potezo po tekmi pojasnil Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice