Šport > Nogomet
9480 ogledov

Policija ubila talentiranega nogometaša, ta po smrti dosegel poslednji zadetek

Alexander Martinez Gómez Reševalni pas/Twitter
Skupina štirih prijateljev na motorjih kljub svarilom ni ustavila. Sledili so usodni streli...

Mladi izjemno talentirani mehiški nogometaš Alexander Martinez Gómez je tragično preminil zaradi strelnih ran, ki jih je utrpel tekom vožnje z motorjem.

Preiskava smrti mladega nogometaša se je sicer šele začela, a mehiški mediji že poročajo, da so tamkajšnji policaji zamenjali skupino štirih mladih motoristov za člane tolpe, jim naročili, da naj se ustavijo, ko pa jih motoristi, ki so se zgolj odpravili v trgovino, niso poslušali, so nanje začeli streljati.

Martinez Gómez naj bi se vozil na samem čelu skupine štirih motoristov, ko naj bi ga neposredno zadel strel iz šibrovke. 16-letnik je nato strelnim ranam podlegel v bolnišnici, kjer je končal še eden izmed njegovih prijateljev, ki pa ni v smrtni nevarnosti. Mehiški mediji ugibajo, da naj bi policisti nato poizkusili ustreljenemu dečku celo podtakniti orožje, da bi se lahko izgovarjali na samobrambo. Več podrobnosti bo razkrila preiskava dogodka.

Alexandrovi soigralci so nato svojemu tragično preminulemu prijatelju priredili simbolično ter precej nenavadno slovo, saj so z njim odigrali še zadnjo nogometno tekmo, tako da so na igrišče postavili krsto s truplom preminulega mladeniča ter mu asistirali za njegov poslednji zadetek.

Alexander Martinez Gómez je sicer pri komaj 16 letih veljal za velikega talenta mehiškega nogometa. Igral je za lokalni klub iz rodnega Acatlan de Pereza, a naj bi bil že na radarju nekaterih ekip iz ZDA.

 

Komentarjev 2
  • Avatar jate
    jate 06:41 15.junij 2020.

    ma tudi tej glupi policaji kar streljajo brez veze ,kaj ne morejo ciljat v gumo tako onesposobijo nadaljnjo voznjo in se prepricajo ce so tapravi clani tolpe.

  • Avatar right
    right 11:33 14.junij 2020.

    včasih bedaki plačajo tudi z življenjem, po neumnosti in iz objesnosti

Sorodne novice