Šport > Nogomet
141 ogledov

Sergio Agüero znova udeležen v prometno nesrečo

Sergio Agüero avto Instagram
Sergio Agüero je na poti na trening doživel prometno nesrečo. Na srečo ni utrpel nobenih hujših poškodb.

Sergio Agüero se je po poškodbi, zaradi katere je izpustil nedavno reprezentančno akcijo, vračal na trening svojega Manchester Cityja, a tja ni prispel, saj je imel na poti prometno nesrečo, katera bi ga zlahka za dalj časa oddaljila od nogometnih zelenic, a jo je na srečo odnesel brez hujših posledic.

"Kakšno prekrasno jutro," je napadalec "Meščanov" zapisal na Instagramu ob sliki svojega raztreščenega Range Roverja.

Sergio Agüero avto | Avtor: Instagram Instagram

To je že drugič v zadnjem obdobju, da je bil Agüero udeležen v prometno nesrečo, saj je pred dvema letoma utrpel grozljivo prometno nesrečo, v kateri pa je na veliko srečo zlomil le dve rebri, saj bi se vse skupaj lahko končalo dosti huje, potem ko se je njegov šofer v Amsterdamu zabil v ulično razsvetljavo. Po poročilih tamkajšnje policije naj bi takrat Argentinca od smrti delil le varnostni pas.

Tokrat pa jo je napadalec Cityja odnesel brez kakršnihkoli poškodb, tako da si lahko Pep Guardiola oddahne, saj bo imel Argentinca na razpolago takoj, ko si pozdravi svojo že od prej poškodovano zadnjo ložo.

Pep Guardiola in Sergio Agüero "VAR je s*anje!" Šport Agüero znorel nad Guardiolo, VAR (ponovno) reševal Tottenham

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice