Šport > Nogomet
14128 ogledov

"Slabo mi je že od tega Messija! Kaj je sploh osvojil?"

lionel messi Epa
Nekdanji nogometaš Manchester Uniteda ter dober prijatelj Cristiana Ronalda je mnenja, da si Lionel Messi niti slučajno ne zasluži nove Zlate žoge.

Nekdanji odlični francoski nogometaš Patrice Evra, ki je v preteklosti že večkrat polnil naslovnice tabloidov s kontroverznimi izjavami in obnašanjem, je tokrat z vso silo udaril po enem najboljših nogometašev vseh časov, Argentincu Lionelu Messiju.

Nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda je namreč znorel, ko je slišal, da se nogometaša PSG-a povezuje z osvojitvijo nove Zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu. Po mnenju 81-kratnega francoskega reprezentanta si Messi tega naziva ne zasluži, saj ni z Barcelono osvojil nobene lovorike.

Patrice Evra | Avtor: Profimedia Profimedia

Francoz je šel celo tako daleč, da je tekmovanje za Zlato žogo označil za "gnilo", če lovoriko namesto enega izmed njegovih dveh favoritov ponovno osvoji izjemni Argentinec.

"Dovolj imam tega. Vse skupaj je gnilo, če nameravajo nagrado dati Messiju. Po mojem mnenju bi morala Zlata žoga pripasti N'Golo Kanteju ali Jorginhu. Slabo mi je že od tega Messija. Pa kaj je sploh osvojil? Dobro, Copa Americo. Toda, kaj je naredil z Barcelono?" se sprašuje Evra, ki je preteklosti že večkrat imel kaj za povedati čez Argentinca, ko se je ta za naziv najboljšega na svetu še boril z Evrajevim odličnim prijateljem Cristianom Ronaldom.

Prestižno nagrado bodo sicer podelili v novembru in kljub Evrajevemu mnenju velja šestkratni dobitnik Zlate žoge za velikega favorita za novo zmago, visoko pa kotirata tudi Robert Lewandowski in Mohamed Salah, medtem ko par iz Chelseaja, kljub osvojeni Ligi prvakov ter v Jorginhovem primeru slavju na Euru, ni med glavnimi favoriti.

Prav tako se je Evra zmotil pri naštevanju Messijevih dosežkov, saj je poleg tega, da je z Argentino postal južnoameriški prvak, osvojil še Kraljevi pokal z Barcelono, obenem pa je za Blaugrano dosegel kar 38 zadetkov.

Leo Messi Copa América | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice