Šport
561 ogledov

Vujović šokiral z mnenjem o koronavirusu: "Kaj se dogaja? Kdo se tu s kom igra?"

Veselin Vujović EP 2018 Epa
Veselin Vujović ima zanimivo teorijo o dogajanju v zaodrju.

Pandemija koronavirusa je povzročila, da se je svet športa dobesedno ustavil. Vsi največji dogodki so prestavljeni, ali celo odpovedani, medtem pa se oglaša tudi čedalje več podpornikov teorije zarote, ki so mnenja, da se v ozadju v resnici dogaja nekaj drugega. Eden izmed skeptikov je tudi trener PPD Zagreba ter nekdanji slovenski rokometni selektor Veselin Vujović.

"Gledam, poslušam, razmišljam s svojo glavo in čedalje bolj mi je vse skupaj nelogično. Štejemo vse okužene ter mrtve zaradi koronavirusa, a imamo manj mrtvih, kot smo jih imeli v prejšnjih letih v tem obdobju leta. Na svetovnem nivoju je od koronavirusa umrlo manj ljudi, kot jih umre zaradi navadne gripe."

Veselin Vujović EP v rokometu | Avtor: Epa Epa

"Kaj se tu dogaja? Kdo se tu s kom ter zakaj igra, verjetno ne bomo nikoli izvedeli. Priznam, da sem zmeden, ljudje ostajajo na ulicah brez posla. Ne vem, morda bomo na vse skupaj čez nekaj mesecev pozabili, toda svet ne bo več isti," je svoj pogled za Kurirja podal Vujović.

Celotno situacijo okoli koronavirusa pa je pred dnevi že podžgal eden najboljših teniških igralcev na svetu, Srb Novak Đoković, ki je že najavil, da se ne misli cepiti, tudi ko odkrijejo učinkovito cepivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice