Šport > Zimski športi
3484 ogledov

Ko se na kvizu udarita Robert Kranjec in Primož Roglič ... Le kdo zmaga?

Robert Kranjec Primož Roglič I Feel Slovenia
Robert Kranjec in Primož Roglič sta se v zabavnem kvizu pomerila v znanju o Sloveniji.

Blagovna znamka I Feel Slovenia je za promocijo Slovenije kot turistične destinacije pred bližajočim se svetovnim prvenstvom v nordijskem smučanju, ki ga bo gostila Planica, posnela zabaven video, v katerem sta imela glavni vlogi dva velika slovenska športna zvezdnika, Robert Kranjec in Primož Roglič.

Planica 2022 Zgodovinsko Šport V pričakovanju največje množične športne prireditve v zgodovini Slovenije

Legendarni slovenski letalec je bil povabljen na snemanje promocijskega filmčka, v katerem je moral odgovarjati na vprašanja o sebi ter svojih najljubših prostočasnih športnih aktivnostih. Kot znani veliki ljubitelj kolesarstva, ni bilo nobeno presenečenje, da je kot svoj najljubši športni hobi izbral ravno kolesarstvo.

Je bilo pa zato presenečenje v studiu toliko večje, ko se je nenadoma za Robijevim hrbtom pojavil eden najboljših kolesarjev sveta ter veliki Kranjčev prijatelj in bivši sotekmovalec Primož Roglič, ki mu je pojasnil resnični namen, zakaj je bil Kranjec povabljen v studio.

Robert Kranjec Primož Roglič | Avtor: I Feel Slovenia I Feel Slovenia

Velika ambasadorja slovenskega turizma sta se namreč pomerila v priljubljeni igri beer ponga, ki pa je imela prav posebna "Planica pong" pravila. Kdor zgreši nasprotnikov kozarec, ali nasprotnik zadane njegovega, mora namreč odgovoriti na vprašanje o zimsko-športnih aktivnostih v Sloveniji.

Kateri izmed slovenskih šampionov se je bolj izkazal? Poglejte si v spodnjem posnetku!

Sicer pa niti ni pomembno, kdo je na koncu odgovoril na več vprašanj pravilno. Pomembno je, da sta dva velika športna asa naredila novo veliko reklamo Sloveniji!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice