Šport
333 ogledov

ACH razkril nove okrepitve, vrača se slovenski reprezentant

Črt Bošnjak ACH Volley Ljubljana
Prihaja perspektivni Šen, iz Črnuč se v Tivoli vračata Bošnjak in Mejal.

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da so igralski mozaik za prihajajočo sezono dopolnili s tremi izjemno nadarjenimi slovenskimi igralci. Iz Brezovice prihaja Klemen Šen, prav tako pa se v Tivoli selita slovenski reprezentant Črt Bošnjak ter Primož Mejal, ki sta preteklo sezono kot posojena igralca ACH Volleyja igrala za ekipo Črnuč.

Šen, ki je pred kratkim dopolnil 20 let velja za enega bolj nadarjenih mladih igralcev v Sloveniji. Kljub temu, da bo ACH Volley Ljubljana njegov prvi klub v najmočnejši slovenski ligi, je že večkrat, tako pri mlajših reprezentančnih selekcijah, kakor tudi na klubskem nivoju v 1.B državni ligi, dokazal, da je kos izzivom, ki so pred njim.

Klemen Šen | Avtor: ACH Volley Ljubljana ACH Volley Ljubljana

"Izjemno sem vesel in hvaležen, da bom lahko igral za klub kot je ACH Volley. Nič ne bom pretiraval, če rečem, da so se mi s tem izpolnile otroške sanje. S trdim delom in disciplino pa bom še naprej sledil svojim sanjam," je ob sklenitvi 4-letnega sodelovanja za klubsko spletno stran povedal nadarjeni Šen.

V oranžno gnezdo Hale Tivoli se po enoletni posoji iz sosednjih Črnuč vrača reprezentančni sprejemalec Bošnjak, ki je v minulih dneh z reprezentanco Slovenije doživel krstni nastop na prvem turnirju Lige narodov v Braziliji in že takoj opozoril nase.

"Po uspešni sezoni v Črnučah se veselim povratka v ACH Volley, saj nas čaka veliko izzivov z Ligo prvakov na čelu. Z ekipo se zelo dobro poznam, saj sem bil stalno v kontaktu z njimi in sem prepričan, da bo v garderobi še naprej vladalo odlično vzdušje," pa je ob povratku v oranžno gnezdo dejal 195 centimetrov visoki sprejemalec.

Primož Mejal | Avtor: ACH Volley Ljubljana ACH Volley Ljubljana

Da ACH Volley Ljubljana v naslednji sezoni računa na vrsto mladih slovenskih igralcev, dokazuje tudi prihod Mejala, ki bo skupaj z Vukom Todorovićem tvoril podajalski par. "Mislim, da je pravi čas, da oblečem dres ACH Volleyja, saj mi je bil to cilj od nekdaj. Ekipa v večini ostaja enaka lanski, zato se nadejam odličnega vzdušja in vrhunskih rezultatov," pa je ob prihodu v Tivoli povedal 23-letni Hočan.

Strokovni štab ACH Volley Po epski sezoni Šport Pri slovenskem velikanu rešili še zadnjo veliko uganko Šport: Evropski podprvak še vsaj eno sezono član slovenskih prvakov - Matic Videčnik Obdržali jedro Šport Evropski podprvak še vsaj eno sezono član slovenskih prvakov Danijel Koncilja Kakšna okrepitev! Šport Po desetih letih se izjemni slovenski reprezentant vrača v Slovenijo! Radovan Gačič Priznani strokovnjak Šport Menjava na klopi slovenskih prvakov, prihaja veliko odbojkarsko ime! Vuk Todorović Ostaja v Ljubljani! Šport Igra slovenskega velikana še naprej v rokah izjemnega srbskega reprezentanta
Komentarjev 1
  • Tara_Farrell 16:41 16.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

Sorodne novice