Šport > Kolesarstvo
28096 ogledov

Noro, kako so se organizatorji odzvali na Tadejevo potrditev nastopa na SP

Tadej Pogačar Profimedia
Organizatorji kolesarskega svetovnega prvenstva niso skrivali svojega zadovoljstva ob potrditvi nastopa Tadeja Pogačarja.

Danes je med kolesarskimi navdušenci odjeknila odlična novica, da se bo na startu svetovnega prvenstva pojavil tudi najboljši kolesar zadnjih let Tadej Pogačar, čigar nastop je bil vse do ponedeljka pod velikim vprašajem.

Vodilni kolesar na Uci-jevi lestvici je namreč zaradi utrujenosti po izjemno naporni tritedenski dirki po Franciji, katero je končal na drugem mestu, eno za drugo odpovedoval dirke, na katerih bi moral nastopiti.

Najprej je tako odpovedal svoj nastop na kriteriju v belgijskem mestu Aalst, prav tako pa se ni pojavil na startu na novo ustanovljenega spektakla, tekmovanja Championnats d'Europe des Grimpeurs, premierne izvedbe evropskega prvenstva v gorski vožnji na čas.

Pogačar | Avtor: Epa Epa

Med kolesarskimi navdušenci, še posebej slovenskimi, se je tako pojavila bojazen, da bo Tadej Pogačar naslednje veliko ime, ki bo odpovedalo svoj nastop na svetovnem prvenstvu, potem ko sta to že storila med drugim oba slovenska zvezdnika, Primož Roglič in Matej Mohorič.

Toda v ponedeljek je na veliko veselje vseh ljubiteljev kolesarstva iz slovenske kolesarske zveze prišla novica, da je Tadej potrdil svoj nastop na svetovnem prvenstvu, kjer bodo moško cestno ekipo sestavljali še Luka Mezgec, Domen Novak, Matevž Govekar, Kristijan Koren, Tilen Finkšt, Jaka Primožič in Anže Skok.

Novica je seveda navdušila vse slovenske ljubitelje kolesarstva, kot tudi tiste s celega sveta, ki uživaju v medsebojnem boju najboljših kolesarjev. Še posebej pa je novica razveselila organizatorje prvenstva, katerih PR ekipa je ponovno opravila odlično delo.

"TADEJ POGAČAR PRIHAJA NA ŠKOTSKO," so zapisali ob emojiju, ki je tako ganjen, da so ga premagale solze, obenem pa so k objavi dodali zabaven posnetek, kako se v tem trenutku počutijo. Zraven so dopisali: "Posnetek v živo iz pisarne digitalne ekipe svetovnega prvenstva v Glasgowu 2023."

Organizatorji svetovnega prvenstva so tako znova nasmejali svet, potem ko so se z zabavno objavo odzvali že na Rogličevo odpoved nastopa. Odlično delo njihove ekipe zadolžene za socialna omrežja!

 dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice