Šport > Košarka
1212 ogledov

Huda kazen za Crveno zvezdo, najbolj nastradal veliki Dončićev prijatelj

Luka Dončić Facundo Campazzo Profimedia
Evroliga je kaznovala Crveno zvezdo, pri kateri bo kot postranska škoda najbolj nastradal odlični Argentinec.

Vodstvo košarkarske evrolige je kaznovalo beograjsko Crveno zvezdo s plačilom 25.000 evrov in prepovedjo registracije novih košarkarjev ter trenerjev do 28. februarja. Vzrok za kazen so zamude pri izplačilih zdajšnjim in nekdanjim igralcem ter pošiljanje netočnih podatkov o poslovanju.

Pri evroligi so pojasnili, da je beograjski klub hudo prekršil pravila o finančni stabilnosti in fair-playu. "Sankcije so v skladu z resnostjo prekrška," so med drugim zapisali pri evroligi in dodali, da je klub pridobival tekmovalno prednost, čeprav je bilo finančno stanje neregularno.

Luka Dončić Facundo Campazzo Kakšno ime! Šport Pred dnevi še igral z Luko za Dallas, zdaj okrepil Crveno zvezdo!

Crvena zvezda je prejšnji mesec pripeljala argentinskega organizatorja igre Facunda Campazza, ki je pred tem igral v ligi NBA, nazadnje pri Dallas Mavericks Luke Dončića. Campazzo, ki je podpisal pogodbo do konca sezone, bo tako moral prisilno počivati dva meseca.

Pri Crveni zvezdi, ki je v evroligi na desetem mestu z osmimi zmagami in prav toliko porazi, menijo, da je kazen prehuda in jo bodo poskusili izpodbijati.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice