Šport > Košarka
503 ogledov

Ni vstopa! Zaradi koronavirusa prvič na udaru tudi slovenske športne prireditve

Koronavirus v Italiji Profimedia
Slovenski državni prvaki bodo preventivno na dveh tekmah brez gledalcev.

Košarkarji Kopra Primorske bodo naslednji domači tekmi igrali pred praznimi tribunami. Vzrok je koronavirus, iz koprskega kluba so sporočili, da gre za preventivni ukrep. Pred praznimi tribunami bodo igrali tekmi lige Aba s Cibono in lige NKBM proti Helios Suns.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spoštovani! . Košarkarski klub Koper Primorska sporoča, da bosta zaradi naraščajočega števila primerov Koronavirusa COVID-19 v številnih državah v Evropi, med katerimi sta tudi bližnji Italija in Hrvaška, za javnost zaprti tekma Lige ABA proti zagrebški Ciboni, ki je po razporedu v nedeljo, 1. marca 2020, ter tekma Lige Nova KBM proti ekipi Helios Suns, ki je planirana za torek, 3. marca 2020. . Uradne prepovedi organiziranih javnih prireditev, kamor spadajo tudi športni dogodki, odgovornih državnih služb sicer ni, vendar je klubski odnos do trenutnih razmer skrajno resen. Zavedamo se odgovornosti do udeležencev posamezne tekme in s tem tudi za javnost, zato sprejemamo priporočeno preventivno odločitev. . Z vodstvom ABA lige smo v kontaktu, da poskušamo zagotoviti vsaj spletni prenos tekme in v kolikor bo to urejeno, vas pravočasno obvestimo preko naše spletne strani in naših socialnih medijev. Tekma Lige Nova KBM pa bo v prenosu na Šport TV 1 s pričetkom ob 18.45. . Vse, ki ste kupili dnevno vstopnico za nedeljsko tekmo Lige ABA proti Ciboni, prosimo, da se oglasijo na elektronski naslov kluba (info@kkprimorska.si), da se dogovorimo o vračilu zneska za vstopnice oz. zamenjavi vstopnice za kakšno drugo tekmo v tej sezoni. . Hvala za razumevanje!

A post shared by KK Koper Primorska (@koperprimorska) on

Pri Kopru Primorski so pojasnili, da bosta zaradi naraščajočega števila primerov koronavirusa v številnih državah v Evropi, med katerimi sta tudi bližnji Italija in Hrvaška, za javnost zaprti tekma lige Aba proti zagrebški Ciboni, ki bo v nedeljo, 1. marca, ter tekma lige Nova KBM proti ekipi Helios Suns, ki je načrtovana za torek, 3. marca.

Cibona : Koper Primorska | Avtor: Cibona/Marko Lukunić and Luka Stanzl/PIXSELL Cibona/Marko Lukunić and Luka Stanzl/PIXSELL

Uradne prepovedi organiziranih javnih prireditev, kamor spadajo tudi športni dogodki, odgovornih državnih služb sicer ni, vendar je klubski odnos do trenutnih razmer skrajno resen. Zavedamo se odgovornosti do udeležencev posamezne tekme in s tem tudi za javnost, zato sprejemamo priporočeno preventivno odločitev, so še sporočili iz Kopra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice