Šport > Košarka
23578 ogledov

Noro, kako je Luka ponižal bivšega soigralca, ki po odhodu udriha po Dončiću

Grant Williams Profimedia
Član strokovnega štaba Dallasa je izdal skrivnost, kako je Luka na nekem treningu ponižal Granta Williamsa.

Pri Dallas Mavericks so si pred začetkom sezone veliko obetali od Granta Williamsa, ki bi po svojem prihodu iz Bostona moral prevzeti vlogo tretjega zvezdnika ob Luki Dončiću in Kyrieju Irvingu ter Dallasu pomagal narediti korak naprej.

Toda Williams se v dresu Dallasa ni izkazal, potem ko je povprečno dosegal le 8,1 točk, 3,6 skokov in 1,7 asistenc na tekmo ob katastrofalnem 41-odstotnem metu iz igre, pa je bil njegov še največji doprinos to, da so ga lahko vključili v menjavo, ki je v klub pripeljala P.J. Washingtona.

Grant Williams | Avtor: Profimedia Profimedia

Williams je tudi po svojem odhodu iz Dallasa nemudoma izstrelil številne strupene puščice proti svojemu nekdanjemu klubu in prvemu zvezdniku ekipe Luki Dončiću, potem ko je izjavil, kako uživa v igranju za Charlotte Hornets, saj naj bi tu bil glavni napis na sprednji strani dresa in ne tisti na hrbtu. S tem je želel izjaviti, da je v Charlottu na prvem mestu uspeh kluba, v Dallasu pa se vse vrti okoli Dončića.

S svojimi besedami pa je Williams razjezil nekdanjega izjemnega košarkarja in člana strokovnega štaba pri Dallas Mavericks Michaela Finleya, ki se je odločil, da s svetom deli eno izmed anekdot tekom Williamsovega igranja za ekipo iz Teksasa.

"Z vami bi rad delil eno kratko zgodbo. Bilo je na treningu naše ekipe in igralec, ki ga ne bom imenoval, ampak šlo je za Granta Williamsa, se je odločil, da zleze pod Lukovo kožo," je za radijsko postajo 105.3 The Fan z zanimivo anekdoto začel pomočnik generalnega menedžerja pri Dallasu Michael Finley.

Michael Finley | Avtor: Profimedia Profimedia

"Mislil je, da se Luka tisti dan ni pojavil pripravljen na trening. Da skrajšam, pokrivala sta drug drugega in ves čas je opletal z jezikom. In Luka je imel vsega dovolj, rekel je zgolj 'OK'. In nato čisto sam napravil delni izid 26:6. Lahko vprašate kogarkoli, ne pretiravam, sam je postavil delni izid 26:6. Prikazal je vse, od trojk, 'floaterjev', igro s hrbtom proti branilcu ... Čisto sam. In ves čas ni proti Grantu izustil niti besedice."

"Vsi na klopi, vključno s trenerji, smo si zgolj mislili, 'ne drezajte v medveda'. In v dvorani smo imeli goste, ki so samo z začudenjem spremljali vse skupaj. Bilo je neverjetno. Poba ni mogel zgrešiti. In ne govorim o kakšnih lahkih metih, v teh petih, šestih minutah je pokazal ves svoj napadalni repertoar," je Finley zaključil zanimivo anekdoto, kako se je Luka odzval na Williamsovo zbadanje in mu vrnil z obrestmi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 21:15 15.marec 2024.

    Avtorja poslat v prekomando na Noro24tv. Tam bi bil bolj koristen ta portal pa, bi malce predahnil od prispevkov o Dončiću..

Sorodne novice