Šport > Nogomet
1403 ogledov

Dvakrat ušel smrti, po letalski preživel še eno nesrečo

Avtobus, nesreča Profimedia
Preživeli v letalski nesreči Chapecoenseja še drugič ušel smrti.

Erwin Tumiri je rojen pod srečno zvezdo. Gre za eno od šestih oseb, ki so pred petimi leti preživel letalsko nesrečo brazilskega nogometnega kluba Chapecoense v Kolumbiji. V torek je Tumiri še drugič ušel smrti, saj je preživel hudo avtobusno nesrečo, v kateri je življenje izgubilo kar 20 ljudi, poročajo bolivijski mediji.

"Zlezel sem iz avtobusa, se usedel in si rekel: Spet, saj ne morem verjeti," je časnik Los Tiempos citiral Tumirija. Njegova sestra Lucia pa je za časnik El Deber potrdila, da ima Erwin le lažje poškodbe, ki so jih oskrbeli v bolnišnici.

Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, je bil Tumiri zaradi vožnje na delo redno na poti z avtobusom med Santa Cruzom na jugovzhodu države in Cochabambo. Tokrat se je vožnja končala tragično, saj je avtobus zapeljal v 150 metrov globok prepad.

Prvo tragedijo je Tumiri preživel 28. novembra 2016, ko je bil s Chapecoensejem kot letalski tehnik na poti v Medellin na finale južnoameriškega klubskega pokala. Takrat je umrlo 71 oseb na letalu. To tragedijo je preživela le šesterica, trije nogometaši, novinar, ki je kasneje leta 2019 umrl zaradi srčne kapi, stevardesa in Tumiri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice