Šport > Nogomet
23734 ogledov

Poglejte si darilo, ki ga je od svojega velikega sovražnika prejel Čeferin

Florentino Perez Aleksander Čeferin Profimedia
Aleksander Čeferin in Florentino Perez sta se pred začetkom Lige prvakov na večerji v Parizu prvič srečala iz oči v oči po fiasku s Superligo.

Nikoli nista veljala za največja prijatelja, odkar se je začel spor med ustanovitelji Superlige in Uefo, pa sta predsednik evropske krovne nogometne organizacije Aleksander Čeferin in prvi mož Real Madrida Florentino Perez na povsem različnih bregovih.

Vse od začetka spora se oba velikana svetovnega nogometa nista sestala v živo, nekaj časa pa je delovalo, da se bosta naslednjič videla šele junija na sodišču, nato pa si je Real Madrid priboril vozovnico za Pariz in finale Lige prvakov, tako da je njuno srečanje postalo neizbežno.

Potem ko se zaradi pandemije koronavirusa in kasneje spora zaradi Superlige nista videla že dve leti, sta se oba predstojnika obeh sprtih strani v petek v Parizu dobila na večerji.

Luka Modrić Pri podelitvi Šport Ti dve besedi, ki jih Čeferin izrekel Modriću, povesta vse

Slednja se je odvila kar sledi slovitega muzeja Louvre, po poročanju španskih medijev pa naj bi bil pogovor povsem prijateljski, nobena izmed sprtih strani pa na večerji naj ne bi omenjala jabolka spora, Superlige.

To pa seveda ni bilo edino srečanje obeh nogometnih imenitnežev ta vikend, saj sta oba zasedla mesto v predsedniški loži stadiona Stade de France, kjer sta si ogledala finale Lige prvakov.

Še pred začetkom tekme pa je Perez svojega nasprotnika v borbi za prevlado v evropskem nogometu presenetil z drobnim darilom.

Prvi mož Reala je namreč predsedniku Uefe podaril miniaturno srebrno maketo prenovljenega stadiona madridskega Reala, slovitega Santiaga Bernabeua. Slovenec naj bi darilo iz rok svojega političnega nasprotnika sprejel z velikim nasmeškom.

  Luka Modrić Epsko Šport Ne boste verjeli, kako so se Hrvatje ponorčevali iz PSG-a in Cityja Aleksander Čeferin Blamaža na finalu Šport Tako se bo Čeferin poizkusil odkupiti vsem prikrajšanim navijačem Šport: Liverpool navijači Kaos v Parizu Šport Francoske oblasti okrivile navijače Liverpoola, Britanci ogorčeni Norišnica Šport Nepopisno rajanje v Madridu, zbralo se je 400.000 ljudi Real Madrid : Liverpool Finale Lige prvakov Šport Strokovnjak pojasnil situacijo ob kontroverzno razveljavljenem zadetku Reala

Komentarjev 4
  • jakec1575 13:17 31.maj 2022.

    Perez nima vec zascite spanskega trgovskega sodisca, pa je sladek kot lisica

  • jakec1575 13:16 31.maj 2022.

    Imej blizu prijatelje, sovraznike se blizje.

  • bljitva 13:10 31.maj 2022.

    samo te konjski zobje od čeferina so pa groteskni...zgleda k iz risanke haha...

Sorodne novice