Šport > Zimski športi
71233 ogledov

Lovro Kos razkril, zakaj je ob podelitvi medalj Avstrijcem zapustil oder

SP Planica 2023 Saša Despot
Lovro Kos je s svojim pojasnilom naravnost navdušil.

Mogoče je izgledalo malce čudno, toda Lovro Kos ima povsem razumno pojasnilo. Mnogi so se namreč spraševali, kaj se je dogajalo minuli vikend na svečani podelitvi v Kranjski Gori, ko je slovenski junak nenadoma med podelitvijo brona avstrijskim skakalcem zapustil oder za zmagovalce, a se nato kmalu vrnil.

SP Planica 2023 Upravičil zaupanje Šport Neopevani slovenski junak: "Tu je šlo zgolj za trenerjevo milost!"

Član slovenske zlate ekipe se je tekom ceremonije na mestu nestrpno prestopal, na njegovem obrazu smo lahko opazili čudne grimase, vse skupaj pa je eskaliralo, ko je kar naenkrat zapustil oder ravno v trenutku, ko so Avstrijci prejemali bronaste medalje, vrnil pa se je šele, ko so Norvežani prejeli svoje srebro.

Podelitev medalj v Kranjski Gori | Avtor: Printscreen Printscreen

Kaj je želel Lovro s tem sporočiti? Je šlo za gesto uperjeno proti avtrijskim skakalcem? Je mnenja, da si medalje ne zaslužijo? Ali se v ozadju njegove poteze skriva kaj drugega?

No, naš mladi skakalec, ki nas je v soboto v družbi Anžeta Laniška, Timija Zajca in Žige Jelarja tako razveselil, je v pogovoru za slovensko nacionalno televizijo razblinil vse dvome. V njegovi potezi ni bilo nobenega skritega sporočila, temveč zgolj klic narave.

"Moral sem oditi, drugače fotografije s kolajno ne bi bile videti lepo," se je na svoj račun pošalil Kos, ki je na hitro skočil na stranišče, a se vrnil še pravočasno za največji trenutek v njegovi mladi karieri, podelitev zlate medalje novim svetovnim prvakom.

Planica 2023 Kako dalje? Šport Vodja slovenskih skokov: "Od tega dela ekipe smo seveda pričakovali več" Žiga Jelar Svetovni prvak Šport Presenetljivi slovenski junak: "Verjetno ste mislili, da spet iščem izgovore!" Robert Hrgota Velika prijatelja Šport Neverjetno, kaj je Hrgota napravil za Primoža Rogliča Robert Hrgota Iskana roba Šport Hrgota spregovoril o morebitni selitvi v drugo reprezentanco Planica 2023 Planiški junak Šport Zajc: "Če bi mi kdo rekel kaj takšnega, bi si mislil svoje!" Timi Zajc Fešta v Planici Šport Nooooro! Tako so Timijev naslov doživeli sotekmovalci: "Dali smo si duška!" Timi Zajc Trnova pot Šport Timi Zajc: "Če ne bi bilo tiste afere, me danes ne bi bilo tukaj"
Komentarjev 3
  • rd2dmk2 14:00 10.marec 2023.

    tale komentar je pa v stilu tiste stare jugo komedije kamiondžije z Čkaljo in Vujisičem v glavnih vlogah. pa zakaj ? heheh tisti so tud mal krivino hvatal, so se pred tehtanjem napili vode , potem pa so šle salamce ...prikaži več v levi žep.. no dobr da ga ni zagrabil tik na vagi...pa bi šla medalja.

  • ethan 13:35 10.marec 2023.

    Kaj je želel Lovro s tem sporočiti? Je šlo za gesto uperjeno proti avtrijskim skakalcem? Je mnenja, da si medalje ne zaslužijo? Ali se v ozadju njegove poteze skriva kaj drugega? Kreteni manipulatorski!!!

Sorodne novice