Šport > Košarka
3010 ogledov

Luka spregovoril o poškodbi, zaradi katere je odkorakal v slačilnico

Luka Dončić Profimedia
Luka je imel na šesti tekmi končnice proti Phoenix Suns težave z nogo, o katerih je po tekmi tudi spregovoril ter pojasnil resnost poškodbe.

Dallas Mavericks so na krilih Luke Dončića prišli do zmage, ki jih je obdržala pri življenju ter rezultat v seriji proti Phoenix Suns v konferenčnem polfinalu izenačila na 3:3.

A čeprav so domači košarkarji igrali odlično ter nasprotnika nadigrali kar za 27 točk, je v drugi četrtini med navijači zavladala panika, ko je Dončić, ki naj bi igral s poškodbo leve noge, zapustil igro in se napotil v slačilnico.

Luka Dončić Trae Young To morate slišati! Šport Po prerekanju Luke z igralci Sonc se je oglasil še večni rival, to je sporočil!

ESPN-ov novinar Tim MacMahon je nemudoma poizkušal pomiriti navijače Dallasa, da naj bi sicer šlo za nekakšne težave s stegensko mišico, a da vse skupaj zagotovo ni prehudo, saj se je z njim v slačilnico napotil le klubski zdravnik Dionne Calhoun, medtem ko predstojnik za zdravje in zmogljivost igralcev Casey Smith ni bil prisoten, kar bi se zagotovo zgodilo, če bi šlo za poškodbo težje narave.

Dončić je sicer hitro zapustil slačilnico, preden se je vrnil nazaj v igro, pa je nekaj časa vozil sobno kolo in testiral zmogljivost mišice. Z bolečimi grimasami je navijače med tekmo še nekajkrat prestrašil, a jo je s pomočjo steznika oziroma opornice vseeno brez težav končal, trener Jason Kidd pa si je ob visokem vodstvu lahko privoščil, da ga je iz igre potegnil že štiri minute pred koncem.

Luka Dončić NBA končnica Šport Izjemni Luka Dončić izsilil še sedmo tekmo

Tekmo je tako kljub težavam z nogo končal s 33 točkami, 11 skoki, 8 asistencami in štirimi ukradenimi žogami, po koncu tekme pa je pomiril vse zbrane, ko je razkril, da njegove težave z nogo niso nič resnega.

"Pred tekmo sem čutil nekaj bolečine nad kolenom oziroma stegnu, potem ko sem se ogrel, je bilo bolje, med tekmo pa se je malce poslabšalo. A ni nič resnega," je dejal Dončić.

Luka Dončić MVP Šport To mesto je osvojil Dončić v boju za naziv najboljšega Luka Dončić "Vsi se delajo ..." Šport Dončić ni ostal tiho, poglejte, kaj se je zgodilo v tunelu

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice