Šport > Košarka
12347 ogledov

Luka zanikal poročanja ameriških medijev: "To ni res!"

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić se je oglasil glede domnevnega ultimata, ki naj bi ga postavil vodstvu Dallasa.

Dallas Mavericks so sicer ponoči suvereno premagali Miami Heat s 115:90, a v klubu iz Teksasa ta čas vseeno ne cvetijo rožice.

Z zmago so Mavericki namreč prekinili niz kar treh zaporednih porazov, medtem ko so z zmago nad vročico zabeležili šele drugo zmago na zadnjih sedmih tekmah.

Luka Dončić Zmaga Dallasa Šport Luka znova čaral, uspel mu je tudi koš ob zvoku sirene

Prav tako je postalo očitno, da Dallas zbira zmage proti najslabšim ekipam lige, medtem ko se zelo muči in beleži poraz za porazom proti ekipam, ki nekaj pomenijo.

Navijači Dallasa tako postajajo nestrpni in zahtevajo od vodstva kluba, da pripelje prvemu zvezdniku ekipe Luki Dončiću še kako potrebno pomoč.

Po zadnjih poročilih iz Amerike pa naj bi se s tem strinjal tudi mladi slovenski zvezdnik, ki naj pi po besedah slovitega ESPN-ovega novinarja zadolženega za pokrivanje dogajanja znotraj ekipe Dallasa, Tima MacMahona, močno udaril po mizi ter vodstvu ekipe postavil ultimat.

Devetega februarja se namreč zaključi prestopni rok in Luka naj bi od vodstva kluba zahteval, da še pred iztekom omenjenga roka okrepi njegovo sila podpovprečno moštvo.

Na MacMahonove trditve se je prvi odzval lastnik ekipe Mark Cuban, ki trdi, da v njegovih besedah ni nobene resnice. "Tim MacMahon se tokrat popolnoma moti. Luka ni nikoli ničesar predlagal, povprašal, zahteval, niti se sploh pogovarjal glede kadrovskih sprememb v moštvu," je sporočil Cuban.

V zadnjih dneh pa se je na to temo oglasil tudi Dončić. "To ni res. Ničesar nisem rekel o tem. Res je, da se z Nico (Harrisonom, generalnim menedžerjem ekipe) in Finom (Michaelom Finleyem, pomočnikom generalnega menedžerja) pogovarjam več, kot v preteklosti. Toda to je zgolj način, kako komuniciramo. Gre za odlično komunikacijo, ki pa poteka zgolj med nami," je vse dvome razjasnil Dončić.

Luka Dončić Vrnil jim je za ... Šport Noro, kako se je Luka med tekmo ponorčeval iz sodnikov! Ni jim odpustil ... Luka Dončić Niso mogli verjeti Šport Luka poskrbel za veliko stilsko preobrazbo, nato navdušil s pojasnilom  

Komentarjev 3
  • andrej084 15:16 21.januar 2023.

    Luka je Dallasu prinesel že toliko denarja, da bi Cuban lahko kupil kaksno resno okrepitev in ne samo nekih poskodovancev. Luka se je zeznil, ker je podpisal dolgorocno pogodbo, moral bi malo pogojevati...

  • leonardo 14:54 21.januar 2023.

    Verjetno je pa res, da Luka ne bo mogel igrati namesto vsega moštva, pa naj bo še tako dober.

Sorodne novice