Šport > Košarka
5432 ogledov

Noro! Ob Lukovem gostovanju v Clevelandu navijači v slovenščini zapeli ...

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić bo moral 25. rojstni dan praznovati po bolečem porazu, katerega pa so mu z lepo gesto nekoliko oblažili navijači.

Košarkarji Dallasa so ponoči izgubili na gostovanju v Clevelandu s 119:121. Tekmo je s trojko ob zadnjem pisku sirene odločil Max Strus, potem ko je le tri sekunde pred koncem Luka Dončić podal P.J. Washingtonu za koš za vodstvo Teksačanov s 119:118, a so domači Cavaliers zmogli neverjeten preobrat.

Slovenski reprezentant je imel spet izjemen večer, saj mu je za nov trojni dvojček zmanjkal samo en skok. Tekmo je končal pri 45 točkah, 14 podajah in 9 skokih. A na koncu si večer pred 25. rojstnim dnem ni uspel za darilo podariti nove pomembne zmage v boju za končnico.

Luka Dončić NBA Šport Luka vrnil Dallas v igro, nato pa je tekmo odločil nor koš v zadnji sekundi

Glede na to, da bo Dallas serijo gostovanj nadaljeval že danes, ko ga čaka potovanje čez mejo v kanadski Toronto, morda le še ni prepozno, da si rojstni dan polepša z novo pomembno zmago.

So mu pa zagotovo poraz nekoliko oblažili navijači v Clevelandu, ki so Luki za njegov 25. rojstni dan kar v slovenščini zapeli pesem "Vse najboljše".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice