Šport > Košarka
3357 ogledov

Znani voditelj šokiral z izjavo, kateri soigralci sovražijo Luko

Luka Dončić Profimedia
Radijskega voditelja Mika Bacsika je potrebno jemati nekoliko z rezervo, a je s svojimi izjavami vseeno precej razburkal ameriško košarkarsko javnost.

Mike Bacsik je upokojeni igralec bejzbola, ki se je po končani aktivni karieri spustil v radijske vode, kjer vodi svoje športne oddaje. Nekaj časa je deloval pri športnem radiu iz Dallasa KTCK, po prejeti odpovedi pa se je zaposlil na drugem športnem radiu iz Dallasa, KRLD. V preteklosti je za ESPN in FOX pokrival tekme bejzbola, trenutno pa si kruh služi kot sovoditelj oddaje K&C Masterpiece na prej omenjenem radiu KRLD.

In ravno s svojo radio oddajo je dvignil veliko prahu, ko se je ob slabih predstavah Dallasa v zadnjem času spravil nad prvega zvezdnika ekipe Luko Dončića ter ga obtožil, da so mu zanesljivi viri razkrili, da ga določeni soigralci ne marajo in ne radi igrajo z njim.

Kontroverznega voditelja, ki je bil v preteklosti že obtožen fizičnega napada ter s prejšnjega radia odpuščen zaradi rasnih žaljivk ob enem izmed porazov Maverickov, je treba jemati z zrncem soli, saj so se njegove napovedi že mnogokrat izkazale za neresnične. Pred leti je tako recimo razkril, da so mu viri povedali, da je poškodba igralca ameriškega nogometa Daka Prescotta tako resna, da je končal svojo kariero. Prescott mnoga leta zatem še vedno velja za enega najboljših in najbolj zaželjenih podajalcev v ligi.

A kljub sumljivi kredibilnosti so njegove besede dvignile veliko prahu. "Obveščen sem bil, da je Tim Hardaway jr. nedavno tekom ekipnih sestankov izzval Luko in mu povedal, da ga ne mara," je senzacionalno izjavil radijski voditelj, ki ne pozna dobro niti košarkarskih priimkov "svoje" ekipe.

"Mora biti kar hudo, da pri vsega 24 letih izveš, da te MaGoo (verjetno je bil mišljen košarkar JaVale McGee op. p.) ne mara. Da te Tim Hardaway jr. ne mara. To sicer ni bilo izrečeno javno, a dobro vem, da tudi Kyrie Irving ni navdušen nad igranjem v sistemu z Luko Dončićem. To je še en človek, za katerega vem, da se je izjasnil proti Luki. S Christianom Woodom imata očitne težave. Wood je prišel na našo radijsko postajo in razlagal, da Luka dosti kriči nanj. Ne trdim, da je Wood javno izjavil, da ne mara Luke. Toda Hardaway jr. zagotovo je. JaVale McGoo tudi zagotovo izza Lukovega hrbta. In potem je tu Kyrie Irving, ki mogoče nima nič proti Luki kot človeku, ampak si ne želi igrati z njim," je v oddaji K&C Masterpiece izjavil Bacsik.

Na izjave sicer v Dallasu precej znanega voditelja, katerega pa redko kdo jemlje resno, se je že odzval igralec Dallasa in Lukov soigralec Theo Pinson, ki je čivknil: "In to slišimo od človeka, ki je ravnokar izrekel 'MaGoo'. Sporočite mi, če kdo resnično posluša to, kar je ravnokar povedal."

Luka Dončić Grozen NBA večer Šport Katastrofalen večer, Dallasu ne gre nič po načrtih! Poleg poraza še to ... Luka Dončić NBA Šport Ob koncu sodnikov šov, Luka začuda povsem miren Luka Dončić Noro Šport Je vedel, da ga snema kamera? Luka znova šokiral soigralce Luka Dončić O sojenju Šport Bivši trener podprl Dončića: Ko gre za sodnike, ga razumem, saj ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice