Šport > Nogomet
1991 ogledov

Jugoslovanska nogometna legenda s krampom napadla tri ženske in otroka

Josip Skoblar Reševalni pas/Twitter
Neverjetna zgodba prihaja iz Hrvaške...

Legendarni jugoslovanski nogometaš ter ikona srbskega kluba OFK Beograd, Josip Skoblar, je minuli vikend v Privlaci, v bližini Zadra, napadel tri ženske ter otroka.

Po poročanju hrvaškega spletnega portala 24sata naj bi 79-letnik najprej kričal nad omenjeno četverico, nato pa se je nanjo spravil s krampom, eno izmed žena pa je celo zagrabil za vrat ter jo poškodoval po nogi.

Josip Skoblar | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Zadarska policija je potrdila, da je prejela prijavo o Skoblarjevem verbalnem in fizičnem napadu, katero so vložile omenjene štiri osebe. Začela naj bi s preiskavo incidenta.

Na zadarski urgenci pa so potrdili, da je ena izmed napadenih utrpela poškodbe in praske po vratu ter podkolenici. Fizične poškodbe naj ne bi bile težje narave, naj pa bi bila napadena ženska še vedno v velikem šoku.

Josip Skoblar | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Josip Skoblar je sicer legendarni napadalec, ki je leta 1971 celo prejel Zlati čevelj, za najboljšega strelca v Evropi, ko je za Marseille zabil kar 44 zadetkov. Tekom igranja za omenjeno ekipo je bil kar trikrat najboljši strelec francoskega prvenstva. Za jugoslovansko reprezentanco je zbral 32 nastopov ter 11 zadetkov, leta 1962 pa je nastopil v polfinalu Svetovnega prvenstva.

Po koncu igralske kariere je kot trener vodil številne klube, med drugim oba hrvaška velikana Hajduk in Dinamo ter evropski velesili, kot sta bila Marseille in HSV.

 

Komentarjev 1
Sorodne novice