Šport > Nogomet
20126 ogledov

Legendarni van Basten udaril po Čeferinu zaradi tega, kar počne nogometu

Camila Cabello Profimedia
Legendarnemu nogometašu ni bila všeč ideja Uefe, ki želi iz finala Lige prvakov narediti spektakel. Rad bi zgolj užival v nogometu.

Finale Lige prvakov med Real Madridom in Liverpoolom je imel zanimivo uverturo, potem ko je pred začetkom tekme imela na igrišču krajši nastop Camila Cabello.

Spektakularni nastopi največjih svetovnih glasbenih zvezd pred pomembnimi tekmami, oziroma polčasi, je nekaj, kar vse bolj spominja na Američane in njihov sloviti "Super Bowl Halftime Show", ko napravijo pravi glasbeni spektakel med polčasoma velikega finala lige NFL.

Prav takšen spektakel pa želi v evropski nogomet vključiti prvi mož Uefe Aleksander Čeferin, ki v podobnih potezah vidi priložnost za zaslužek ter še dodatno širjenje priljubljenosti nogometa po svetu. Toda njegova ideja ima tudi svoje nasprotnike.

Tako se je oglasil eden največjih nogometašev vseh časov, legendarni Nizozemec Marco van Basten, ki je močno udaril po Uefi, katero je obtožil, da ji je zgolj do denarja, ter obsodil podobne ideje.

Marco van basten | Avtor: Profimedia Profimedia

"Želimo zgolj gledati nogomet, namesto tega pa moramo gledati, kako na odru nekdo poje skupaj s svojimi plesalkami. Uefa in Fifa poizkušata na vse načine zaslužiti na nogometnih tekmah. Stran s tem od nas, želimo zgolj gledati nogomet," je bil kritičen legendarni nizozemski nogometaš.

Ne dvomimo, da ima med pravimi nogometnimi navdušenci veliko podpornikov.

Florentino Perez Aleksander Čeferin Pred finalom Šport Poglejte si darilo, ki ga je od svojega velikega sovražnika prejel Čeferin Luka Modrić Pri podelitvi Šport Ti dve besedi, ki jih Čeferin izrekel Modriću, povesta vse Real Madrid : Liverpool Finale Lige prvakov Šport Strokovnjak pojasnil situacijo ob kontroverzno razveljavljenem zadetku Reala
Komentarjev 1
  • Skias 08:52 02.junij 2022.

    Pa še prav ima. Najprej so vmešali politiko sedaj pa na veliko kopirajo amerikance. Ljudi boli k za take vložke in XXL reklame. Naj raje zmanjšajo pohlep po XXL dobičkih in ljudem pustijo gledati normalen nogomet za katerega so plačali karto!

Sorodne novice