Šport > Košarka
17221 ogledov

Luka Dončić največja napaka v zgodovini turške košarke

Luka Dončić Epa
Nekdanji srbski košarkar Mirko Miličević je v pogovoru za srbski Telegraf odkril, da je pred prestopom v Real Madrid Luko Dončića nudil turškemu Galatasarayu, kjer pa na preizkusu ni zadovoljil tamkajšnje stroke.

"Danes trenerji izberejo igralce, ki zadevajo, ali se z glavo dotaknejo mrežice na obroču. Ko se pojavi nekdo, ki je drugačen, pravijo, da nič ne zna. Luka Dončić je najlepši primer," je svoj pogovor za srbski Telegraf začel Mirko Miličević.

luka dončić adam silver Napovedal prihodnost Šport Temu gospodu gredo zasluge, da je Dončić pristal v Dallasu

"Ko sem svojim prijateljem v Galatasaray pripeljal Luko, sina mojega prijatelja Saše Dončića, so me vprašali, kaj naj počnejo z njim? Pravili so, da ni tako dober, kot so pričakovali, toda jaz sem videl, kako močan je, ko se je s svojim očetom ruval na bazenu. 13-letni deček je dvignil človeka visokega 204 cm in težkega več kot 100 kg ter ga vrgel v bazen."

luka dončić Kako mu to uspeva? Šport Dončić ponižal Črnogorca, nato plesal kot majhen otrok

"Rekel sem njegovemu očetu Saši: 'Upam, da ga Galatasaray ne sprejme, saj ga takoj rajši odpeljem v Real'. In to sem tudi storil, odpeljal sem ga k svojemu prijatelju, Albertu Ererosu, s katerim sem nekoč igral. On je takoj izjavil, da še v življenju ni videl takšnega talenta, kot je Luka. Ostalo že vsi veste in ni potrebe, da se hvalim, ker sedaj ko ne igram več, sem tu, da pomagam mladim igralcem," je še izjavil Miličević ter zaključil:

"To kar bom povedal, je težko, toda Dončić je edini, ki lahko nasledi Dražena Petrovića, s tem da Draženu ni nikoli uspelo doseči trojnega dvojčka. On je bil "košgeter", ki je asistiral le, ko je že dosegel 40 točk. Luka pa je drugačen, on spreminja zgodovino košarke."

luka dončić Blizu rekorda Šport Trener ni upošteval želje navijačev in Dončića Luka Dončić Dončićev predhodnik: Šport "On bo najboljši Evropejec vseh časov"
Komentarjev 4
  • kimberly 16:58 12.december 2018.

    Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. ...prikaži več Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnjo stran in začnite svojee delo .... ...... >>>>>>> www.Internet43.Com

  • Tadej 15:12 12.december 2018.

    In danes bi taval v kaksni italijanski ligi.

  • Avatar mike1968
    mike1968 12:56 12.december 2018.

    Še dobro, da se je tako razpletlo

Sorodne novice