Šport > Košarka
8395 ogledov

Shaq ponovno blestel v srbščini in nasmejal svet: "Vi na 'ić' ste vsi..."

Shaquille O'Neal in Bogdan Bogdanović Reševalni pas/Twitter
Shaquille O'Neal je tokrat na zelo zanimiv način čestital Bogdanu Bogdanoviću za odlično partijo proti Milwaukeeju.

Srbski košarkar Bogdan Bogdanović je bil z 20 točkami, 3 skoki, 5 asistencami in 4 ukradenimi žogami eden najbolj zaslužnih za zmago Atlante Hawks nad Milwaukee Bucks s 110:88 na četrti tekmi serije, s čimer so izenačili izid v zmagah na 2:2.

Z izjemno predstavo si je srbski ostrostrelec tudi prislužil mesto v intervjuju za oddajo TNT Inside NBA, kjer ga je takoj pozdravil ter presenetil legendarni Shaquille O'Neal, ki ga je pohvalil kar v srbščini.

"Od-li-čna igra," se je namučil Shaq, ki je dobro nasmejal srbskega košarkarja, kateri ga je za njegov trud takoj pohvalil: "Popravljaš se, si čedalje boljši."

Tu pa še ni bilo konec dobre volje in smeha, saj je je O'Neal začel razlagati, kaj se je naučil o košarkarjih, ki prihajajo s področja nekdanje Jugoslavije.

"Vsi košarkarji, ki se vam priimek končuje na 'ić', ste odlični strelci. Zakaj to? Ali imate kakšno drugačno rutino od nas Američanov, toda vsi s takšnim priimkom ste odlični strelci."

Bogdan pa je takoj pograbil priložnost ter med smehom vrnil O'Nealu: "Shaq, slišal sem eno zgodbo iz časa, ko si se mučil s prostimi meti, da si imel najboljšo sezono iz linije prostih metov takrat, ko so te klicali 'Onilović'. Takrat si imel najboljši met," je Bogdan uspel nasmejati Shaqa.

To sicer ni bilo prvič, da se je "poliglot" Shaq mučil z jeziki s področja nekdanje Jugoslavije, saj je podobno že nagovarjal Nikolo Jokića, Bobana Marjanovića... Luko Dončića pa je celo ogovoril v slovenščini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice