Šport
10163 ogledov

Organizatorji Grand Slama cenzurirali Medvedjevo izjavo o Đokoviću

Danil Medvedjev Profimedia
Na objavo organizatorjev OP ZDA so se z jeznimi komentarji odzvali številni teniški navdušenci, ki so popravili cenzurirano objavo.

Po spektakularnem preobratu in epski zmagi nad Felixom Auger-Aliassimeom za preboj v polfinale OP Avstralije je dal prvi favorit za naslov Rus Danil Medvedjev zanimivo izjavo, v kateri je omenil tudi v tem času najbolj zloglasnega teniškega igralca na svetu, Novaka Đokovića.

Danil Medvedjev Nova realnost Šport Drznil si je omeniti Đokovića, kar je sledilo, šokira

In iz neznanega razloga so se oglasili iz šele četrtega Grand Slama sezone OP ZDA ter povzeli Rusovo izjavo, a iz nje popolnoma izbrisali kakršnokoli omembo najboljšega teniškega igralca sveta.

Medvedjev je namreč po dvoboju z izjemno nadarjenim Kanadčanom, ko se je rešil iz zaostanka v nizih 0:2, ko je moral reševati celo žogico za zmago nasprotnika, razložil, da mu sicer ni jasno, kako mu je uspelo rešiti prav tisto žogico, a da se je v najbolj ključnih trenutkih dvoboja ter tik pred ključno žogico vprašal: "Kaj bi v takem trenutku napravil Novak?"

Kot kaže pa je organizatorjem OP ZDA ta del izjave slučajno, ali še bolj verjetno namerno, ušel. V njihovi objavi ob sliki Medvedjeva in vprašanja, kako je rešil žogico za zmago, stoji le izjava: "Nimam pojma."

Poteza organizatorjev OP ZDA seveda ni naletela na odobravanje pri srbskih medijih, ki so dvignili veliko prahu, prav tako pa so se pod samo objavo odzvali številni teniški navdušenci, ki so potezo zadnjega Grand Slama v sezoni označili za sramotno ter dopisali del manjkajoče izjave.

Zanimivo pa je, da sta prav Đoković in Medvedjev zadnja finalista OP ZDA. Rus je na koncu zmagal s 3:0 ter tako uničil Novakove sanje, da v isti sezoni osvoji vse štiri Grand Slame.

Novak Đoković Tu bo smel igrati Šport Razkrito, na katerem turnirju se vrača Novak Đoković Novak Đoković Zasuk za 180 stopinj Šport Nov velik preobrat v zadevi Đoković?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice