Šport
85286 ogledov

Poglejte v notranjost Novakove 7 milijonov evrov vredne vile

Đokovićeva vila Reševalni pas/Twitter
Novak Đoković se je decembra leta 2020 skupaj z družino preselil v to prekrasno vilo v Marbelli v Španiji.

Potem ko je bil njegov izgon iz Avstralije glavna športna tema zadnjih tednov, niti ne preseneča, da tudi po vrnitvi v Evropo Novak Đoković še kar polni športne strani.

Tokrat se je v njih znašla njegova razkošna vila, saj se je na spletu pojavil posnetek, na katerem je prikazana notranjost enega najljubših domovanj najboljšega teniškega igralca sveta.

Đoković je sprva vilo v Marbelli, v kateri je preživel prve dni pandemije koronavirusa, ko se je ves svet praktično zaprl, najel za približno 10.000 evrov mesečno, kasneje pa se je odločil, da luksuzno nepremičnino tudi kupi in si iz nje napravi dom.

Zanjo je odštel nekaj malega manj kot 7 milijonov evrov, na posestvu velikem 3.500 kvadratov pa najdemo tudi teniško igrišče, velik vrt, bazen, telovadnico ter manjšo kino dvorano. Sama zgradba ima devet sob in kopalnico ter teraso s prekrasnim razgledom na morje.

Srb se je preselil v Marbello, potem ko je kar 10 let živel v Monte Carlu, saj naj bi špansko mesto imelo dosti večji nabor izobraževalnih ustanov za njegove otroke, prav tako pa v bližini živijo tudi njegovi in ženini sorodniki.

Seveda pa vila v Marbelli ni edino Đokovićevo domovanje, saj si lasti številna stanovanja na najbolj luksuznih lokacijah sveta. Tu je stanovanje v Monte Carlu, dve stanovanji na Manhattanu, stanovanje v Miamiju. Seveda ima domovanja tudi v Srbiji, kjer si v Beogradu lasti 250 kvadratov velik penthouse, medtem ko ima v Srijemu pri Pavlovačkem jezeru vilo na 1.200 kvadratih.

Toda vila v Marbelli je resnično nekaj posebnega.

Komentarjev 2
  • Avatar olor
    olor 09:20 26.januar 2022.

    Lepo ima, mu privoščim.

  • Avatar Tamsmilena
    Tamsmilena 23:36 22.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice