Svet
34 ogledov

Breivik po pokolu sam klical policijo

Anders Behring Breivik Reuters
Množičnega morilca Breivika so znova zaslišali. Po poboju na otoku sam klical policijo.

"Breivik. Poveljnik. Vpleten v protikomunistični upor proti islamizaciji. Misija opravljena in predal se bom silam Delta." To je policiji v trisekundnem klicu povedal Anders Behring Breivik, ki je na številko za nujne primere poklical po poboju na otoku Utoyja. Policisti so ga klicali nazaj, vendar so bili neuspešni.

Novi dokazi

Danes so sicer Breivika, ki je 22. julija v dveh napadih v Oslu in na Utoyi pobil 77 ljudi, že tretjič zaslišali. Zaslišanja so vse od začetka zaprta za javnost, Breivik je imel vsakič možnost predstaviti nagibe, ki so ga pripeljali do pobojev. Policijska preiskava se med tem nadaljuje – zbrali so še več dokazov in prišli do novih ugotovitev.

Komentarjev 1
  • Nota Lovesong 13:14 18.avgust 2011.

    Bombe ja, streljanja pa nikdar in nikoli(ni bilo). V Angleski verziji stateofterror.blogspot.com or stateofterror.wordpress.com NA ŽALOST JE NORVEŠKA KRALJEVINA Z SKORUMPIRANIM KRALJEM(Obamov sluga v Evropi ali resnica zakaj se je Norveška spremenila v enega najbolj umazanih medrasnih stranišč na svetu ...prikaži večtu in ne samo v Evropi)...kakor v Arizoni je šlo prav tako na Norveškem za takoimenovo "afterlife"(v drugem življenju) FLASH MOB bando katero je podkupila(kakor Gadafi v Libiji) sama kraljeva krona. To pomeni da so zveste privržence delavske stranke ministra Stoltenberga enastavno podkupili( privržencem delavske stranke in njihovim družinam je Norveška država izdala nove osebne dokumente in jih rasporedila po tujini kjer so jih čakale posesti plačane z državno gotovino pridobleno od naftne industrije - največ po Australiji). Breivik nikoli ni zagrešil streljanja je pa ravnal po navodilih države glede terorizma ali bombe(država ga je podučila in oskrbela z teroristično akcijo). Norveška po

Sorodne novice