Šport
17418 ogledov

Atraktivni navijačici z golimi prsmi motili nasprotnika (Video 18+)

Julia Rose in Lauren Summer Reševalni pas/Twitter
Vroči navijačici, ki sta zgoraj brez motili nasprotne igralce, sta dobili življenjsko prepoved vstopa na stadion.

Ekipa Washington Nationals je v nedeljo gostila ekipo Houston Astros na peti tekmi Svetovne serije, velikega finala ameriškega prvenstva v baseballu. Igralci Houstona so tekmo dobili s 7:1, in v dvoboju po treh zaporednih zmagah povedli s 3:2. 

Tekma pa je bila tokrat zanimiva tudi mnogim, ki jih sicer baseball niti najmanj ne zanima, a si bodo obračun zapomnili po posnetku, na katerem dve navijačici z golimi prsmi motita nasprotne igralce.

Tekom tekme ter prenosa v živo, katerega je gledalo ogromno število ljudi, sta namreč dve navijačici v eter pokazali svoje prsi, posnetek pa je takoj postal spletni hit.

Svetovni mediji so takoj zagnali preiskovalno akcijo ter kmalu ugotovili, da sta bili omenjeni navijačici dva Instagram modela, Julia Rose in Lauren Summer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ill always be here to lift you up bby @heylaurensummer 👯‍♀️

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

25-letna Julia se je kmalu javila za krivo ter se pošalila, da ji je veter dvignil majico, a je vseeno dobila uradno prepoved s strani baseball zveze, da se ne sme več udeleževati tekem. Na svojo potezo je bila ponosna tudi Lauren, ki je na socialnih omrežjih zapisala: "Uspelo nama je!"

Kot je že zapisala Rose, sta zaradi neprimernega obnašanja obe resnično dobili prepoved udeležbe na baseball tekmah:

"Tekom tekme sta prekršili navijaška pravila obnašanja, saj sta se izpostavili, da bi promovirali svoj posel. Bili sta tudi del prevare, s katero sta želeli, da bi se drugi izpostavljali za promocijo posla. Zato imata življenjsko prepoved vstopa na stadione in poslopja v okrilju MLB-ja," je bilo zapisano v uradnem pismu MLB-ja.

Obe dekleti pa sta v stilu Kinsey Wolanski preko noči postali spletna senzacija ter dobili številne nove sledilce, tako da jima za kazen verjetno ni prav mar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boobie buddies for life @heylaurensummer 👯‍♀️

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

Šesta tekma, katere pa se obe dekleti ne bosta mogli udeležiti, bo po treh obračunih v prestolnici v torek spet v Teksasu. Domači Astros pa že lahko pridejo do drugega naslova prvaka v zadnjih treh sezonah. Morebitna sedma tekma bo prav tako v Houstonu.

Komentarjev 1
  • Pepe007 09:07 29.oktober 2019.

    Sedaj pa razumem, zakaj bi nek šport gledal bodisi v živo bodisi po TV.

Sorodne novice