Šport
45574 ogledov

To je vprašanje, zaradi katerega so Đokovićevi protestno končali konferenco

Đorđe Đoković Profimedia
Družina Đoković se je odločila prekiniti tiskovno konferenco, ko se je pojavilo vprašanje, če se je Novak okužen gibal naokoli.

Srbski teniški as Novak Đoković je avstralskim oblastem predstavil test, ki kaže na to, da je bil 16. decembra pozitiven na koronavirus. Ta test je namreč služil kot dokaz, da je upravičen do zdravniške "izjeme" in lahko tudi necepljen vstopi v Avstralijo.

Srb naj bi rezultate testa izvedel istega 16. decembra okoli sedmih zvečer, nato pa se je okužen naslednja dva dni gibal naokoli. Že naslednji dan je bil tako posnet v družbi otrok, kako jim deli nagrade, iz fotografij pa je razvidno, da ne drži potrebne distance in ne nosi maske.

Po objavi te novice je reagiral tudi francoski L'Equipe, ki je objavil fotografijo iz svoje redakcije, na kateri je najboljši teniški igralec sveta posnet 18. decembra na snemanju nekega uvodnika, pri tem pa ni nikogar obvestil, da je pozitiven.

Novak Đoković Po aferi Šport To so prve Novakove besede s svobode! Navijači navdušeni, od kod se je javil!

Omenjeno dogajanje je tako bilo tudi ena ter hkrati zadnja tema današnje tiskovne konference družine Đoković.

Ko so avstralski novinarji vprašali družino Đoković o omenjnih datumih, je Đorđe Đoković, Novakov brat, odgovoril, da je bila vsa potrebna dokumentacija javna ter dostavljena avstralskim oblastem, nato pa je z nasmehom na obrazu prekinil in končal tiskovno konferenco.

novak đoković Popoln kaos Šport Đoković odšel svobodi naproti, policija uporabila solzivec Avstralija Svet Takšne so omejitve v državi, ki bije bitko z Noletom novak đoković Velika drama Šport Šok vseh šokov: Novak Đoković spet aretiran? Novak Đoković navijači Tenis Šport Novo: Novak Đoković premagal Avstralijo na sodišču! A to še ni vse ... Odločitev Šport Đoković slavi veliko zmago, a mu še vedno grozi izgon Novak Đoković Melbourne Šport Sodnik: kaj lahko Đoković sploh še naredi?  

Komentarjev 15
  • dd321292f8958c9735be3848d86d1e9b1dc388fe 09:50 11.januar 2022.

    neverjetno sprenevedanje politike in športnega lobija je, da se necepljen, kužen, na testu pozitiven in zato nevaren človek za vso okolico lahko sprehaja naokrog. Tipičen odsev današnjega za denarjem (in nič drugega!) hlastajočim skorumpiranim svetom.

  • h4ck3r 08:57 11.januar 2022.

    Aroganca celotne družine v vsej svoji slavi. Zaradi takšnih dejanj ne bo nikoli prišel v klub največjih. Lahko je najboljši ampak ga večina teniškega sveta ne bo nikoli sprejela. Pač bo obdržal svoj klub balkanskih razgrajačev, pardon, navijačev.

  • PaPajapopi 08:09 11.januar 2022.

    Srbijanci se delajo norca iz celega sveta.

Sorodne novice